Campanie electorală pe spatele victimelor de la Caracal. Cataramă spune că imaginile date de Cumpănașu sunt ale lui

alexandru cumpanasu

Mama Luizei Melencu, una din fetele pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis, a reacționat, într-o declarație pentru Mediafax, la declarațiile lui Alexandru Cumpănașu, candidat la alegerile prezidențiale din 2019. Acesta a spus, într-un live pe Facebook, apoi în direct la Antena 3, că are imagini care demonstrează că Luiza Melencu este în viață, în Italia.

După ce Alexandru Cumpănașu a făcut aceste declarații, Viorel Cataramă, candidat și el la prezidențiale, a spus că imaginile despre care vorbește Cumpănașu îi aparțin și le are de o lună. Cataramă a spus că în imagini nu ar fi Luiza.

Întrebată de reporterii Mediafax ce crede despre aceste declarații, mama Luizei Melencu a spus:  „Nu mai știu ce să cred. Nu știu ce să mai zic. Asta aud acum de la dumneavoastră.(…) Suntem chiar ruinați. (…) Nu știu ce vom face mai departe. Ne consultăm în familie. Sunt vești care vin pe nepregătite. (…) Trebuie să luăm o decizie. Sunt alegerile acum, nu am putut să mă decid.(…) Să ne zică unde au văzut-o! Exclus nu ar fi să merg. Pot să mă urc într-un microbuz , avion…să văd despre ce e vorba. Prea multă încredere în autorități nu mai am că se fac șapte luni poimâine și noi nu știm absolut nimic”.

Monica Melencu a spus că nu este sigură că în imagini este Luiza și că înregistrarea nu se aude foarte bine. 

Vineri seara, Alexandru Cumpănașu a declarat, în exclusivitate la Antena3, că Luiza Melencu a fost găsită de investigatorii săi. Iar bunicul și mama Luizei ar fi recunoscut-o pe fată în clipul video prezentat.

Îmi asum această informație, după verificarea acestei informații cu familia Melencu, care a confirmat. În acest moment, Luiza e în viață. Există probe în acest sens, atât fotografii cât și un clip. Am fost în Italia, am găsit-o. Confirmarea a venit acum jumătate de oră. Tremur tot. E una dintre cele mai mare vești pe care le-am aflat. Confirmarea stă în fotografii și clip. Familia a confirmat atât persoana cât și vocea fetei. Luiza Melencu este în viață. Mama și bunicul au recunoscut-o pe Luiza din filmuleț și fotografii. Videoclipul și fotografiile au fost făcute acum o zi-două. Probele sunt din afara țării, făcute de investigatori.”, a spus Cumpănașu, la Antena 3.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here