Finanțatorul clubului Universitatea Craiova, internat la terapie intensivă cu COVID-19

Finanțatorul clubului Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, a fost internat la secția de terapie intensivă, după ce a fost depistat cu COVID-19.

Întrucât se confruntă cu o formă mai agresivă a virusului SARS-CoV-2, Rotaru a fost internat la secția de terapie intensivă a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș”, din Craiova, unde starea sa de sănătate este monitorizată atent, scrie ProSport.

Pe lângă Mihai Rotaru, în ultimele zile au fost depistați pozitiv la COVID-19 alți patru oficiali ai Universității Craiova: președintele Sorin Cârțu, managerul general Marcel Popescu, managerul executiv Ovidiu Costeșin și team managerul Emil Pieleanu.

Vestea a venit la scurt timp după ce antrenorul Cristiano Bergodi abia și-a revenit după ce a fost testat și el pozitiv la începutul lunii august. Tehnicianul oltenilor s-a confruntat și el cu o formă agresivă a virusului, fiind internat pentru o bună perioadă.

Pe 24 iulie, când au apărut informații legate de un rezultat pozitiv al lui Rotaru la testul COVID-19, clubul Universitatea Craiova și omul de afaceri au negat. Sunt bine, sunt sănătos! Mă aflu în vacanță. De dimineață mă sună lumea îngrijorată, spunea Mihai Rotaru, la acea vreme, pentru ProSport.LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here