Firea, comparată cu politrucii de la Cernobîl: „5 luni Și scăpăm de această catastrofă”

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Ministrul demis al Muncii, Violeta Alexandru, a criticat, pe Facebook, atitudinea primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, în contextul avareiei care alăsat, sâmbătă, două sectoare fără căldură și apă caldă.

Candidata la Primăria Bucureștiului, Gabriela Firea, ne-a amintit ieri cum tratează un politruc un accident cu consecințe grave pentru cetățeni: la fel cum tratau politrucii sovietici accidentul de la Cernobîl, cu minciuni și dezinformare. În loc să rezolve problema. Deși avaria Termoenergetica (compania Primăriei București) care a lăsat locuitorii din sectorul 2 și 3 fără căldură și apă caldă s-a întâmplat vineri la 22:40, dă vina pe o creștere a temperaturii furnizate de ELCEN sâmbătă la ora…. 8:45. Rămâne cum am stabilit: 5 luni! Și scăpăm de această catastrofă care conduce acum, din greșeală, Bucureștiul!”, a scris, duminică, Violeta ALexandru

Foto: INQUAM/Octav Ganea

1 COMENTARIU

  1. Ghinion-dupa zeci de ani de carpeli in loc de reparatii generale, din 2019 conductele RADET (vopsit degeaba Termoenergetica) au cedat, normal. Si n-ai cum sa faci reparatii generale iarna. Firea a sperat ca va ameti bucurestenii cu concursuri gen cel mai frumos balcon, excursii pentru rudele psdistilor, concerte etc. Nu i-a iesit, va plati la alegeri. Conteaza si atitudinea sfidatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here