Firea, provocată la testul „Aţi luat şpagă?”, în locul celui antidrog

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Liderul PLUS Dacian Cioloş o întreabă pe Gabriela Firea dacă nu vrea să facă un test poligraf cu întrebarea „aţi luat şpagă?” înainte de orice discuţie despre viitorul Bucureştiului. Reacţia vine în contextul în care primarul general al Capitalei i-a cerut lui Nicuşor Dan să facă un test antidrog înainte de a accepta o dezbatere cu el, transmite News.ro.

„Înţeleg că doamna Firea şi-a permis să-i ceară lui Nicuşor Dan un test antidrog ca să accepte o dezbatere despre Bucureşti. Doamnă Firea, nu vreţi dumneavoastră să faceţi un test poligraf cu întrebarea «aţi luat şpagă?» înainte de orice discuţie despre viitorul Capitalei?”, a scris Dacian Cioloş luni pe Facebook.  Gabriela Firea a precizat, sâmbătă, că participă la orice dezbatere dacă vor prezenta public contracandidaţii ei testele COVID şi antidrog la zi.

„Cu toata dragostea particip la toate dezbaterile dacă onor contracandidaţii mei prezintă public testele covid şi antidrog la zi! Trebuie să dovedim sănătate şi luciditate, da?”, a scris Firea, sâmbătă pe Facebook. 

În replică, candidatul PMP la Primăria Capitalei Traian Băsescu a anunţat, duminică pe Facebook, că şi-a făcut ambele teste şi o informează pe Gabriela Firea că ambele i-au ieşit negative atât cel pentru COVID-19, cât şi cel antidrog.

„Doamna Firea a promis că va fi dezbatere dacă… Ziua de sâmbătă a fost ziua penibilului maxim pentru  Gabriela Firea.  Impostoarea profund coruptă a reuşit să întreacă orice măsură a penibilului inaugurând o bucăţică de pod care se opreşte între blocuri, fiind departe de a realiza legătura dintre  Splaiul Independenţei şi autostrada Bucureşti-Piteşti. Impostoarea a făcut ce ştie ea mai bine. S-a umflat în pene cu o lucrare neterminată încercând să păcălească pe imagine unde televiziunile bine împrietenite pe bază de publicitate data de impostoare nu au filmat capătul neterminat al podului.  Şi pentru că impostoarea plătitoare de publicitate din bani publici are tupeul cât casa, a declarat lucrarea ca fiind “cea mai mare din ţară”.

Desigur, nicio televiziune n-a îndrăznit să-I spună că la Brăila se construieşte un pod peste Dunăre. Mulţumită că i-a mai păcălit încă odată pe bucureşteni, impostoarea coruptă a anunţat public că este gata să se întâlnească într-o dezbatere publică despre Bucureşti cu orice candidat care are făcut testul PCR şi testul pentru depistarea consumului de droguri. O ce veste minunată! Am alergat îndată la laboratoare şi în regim de urgenţă mi-am făcut analizele. Azi o pot informa pe doamna Gabriela  Firea că mi-am făcut ambele teste pe care le solicită şi că ambele sunt negative”, a scris Băsescu, duminică pe Facebook.Prin urmare, candidatul PMP i-a propus o dezbatere Gabrielei Firea, iar dacă Nicuşor Dan vrea să participe şi el „este cu atât mai bine pentru electorat”.

Băsescu propune ca discuţia să fie organizată în sala de consiliul a Primăriei Municipiului Bucureşti. El mai propune ca fiecare candidat să primească 15 minute pentru a îşi prezenta proiectele pentru Bucureşti, după care, timp de trei ore, presa să le adreseze întrebări. „Moderatorul ar trebui să fie un reprezentant al societăţii civile cu preocupări pentru problemele Capitalei”, mai spune fostul preşedinte.  

„Doamnă Firea, în aceste condiţii eu vă propun public o dezbatere în doi, iar dacă Nicuşor Dan vrea să vină este cu atât mai bine pentru electorat. Vă propun ca dezbaterea să fie organizată în sala de consiliu a PMB. Noi doi sau trei stăm la masa de prezidiu iar presa în sală. Vă propun ca fiecare din noi să primească la început un timp de 15 minute în care să-şi prezinte programul, după care să lăsăm presei trei ore pentru întrebări  adresate alternativ fiecărui candidat. De asemenea vă  propun ca pe  timpul dezbaterii să ne adresăm fiecare 3 sau 4 întrebări despre program. Moderatorul ar trebui să fie un reprezentant al societăţii civile cu preocupări pentru problemele Capitalei. Pentru a da şanse maxime ca această dezbatere să fie acceptată de dumneavoastră, sunt dispus să accept orice sugestie rezonabilă pe care o faceţi”, conchide Traian Băsescu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here