Flutur: Prea am fugit să ne avem bine cu toate categoriile de electorat şi am neglijat esenţa: electoratul liberal

Foto: INQUAM/George Călin

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, solicită colegilor de partid o „clarificare doctrinară” a PNL, el susţinând că partidul a neglijat electoratul liberal şi că „nu pomenile, ci antreprenorii, oamenii cu bătături în palmă, ăştia trebuie să fie partenerii pe termen lung ai PNL”, transmite News.ro.

„Vreau ceva,  cu prietenie să vă spun: discutăm poziţionarea, împreună cu Emil Boc, cu mai mulţi colegi, ne-am alăturat lui Florin Cîţu să-l susţinem pentru că am considerat că asta este soluţia viitoare pentru modernizarea României şi avem foarte multe argumente, dar de la Cluj vreau să transmit un (…) mesaj pentru colegii de la Bucureşti: eu cred că Partidul Naţional Liberal trebuie să-şi clarifice doctrinar poziţiile. Prea am fugit să ne avem bine cu toată lumea şi cu toate categoriile de electorat şi am neglijat esenţa: electoratul liberal”, a afirmat duminică după amiază, la Cluj, Gheorghe Flutur, în faţa delegaţilor şi invitaţilor prezenţi la conferinţa de alegeri a filialei judeţene.

Flutur a precizat că va propune în moţiunea premierului de la Congresul din 25 septembrie patru chestiuni: construirea de autostrăzi peste Carpaţi, reforma administraţiei publice şi descentralizarea, identitatea naţională şi încurajarea mediului privat.
„Nu pomenile, ci antreprenorii, oamenii cu bătături în palmă, ăştia trebuie să fie partenerii pe termen lung ai PNL”, a afirmat Flutur în contextul discuţiei despre mediul privat.

1 COMENTARIU

  1. Premierul Citu , asta pentru cine inca nu a inteles , este singurul politician liberal ce poate readuce in barca partidului nemultumitii ce au votat de o viata PNL si care in urma deciziilor nonnecesare luate la vremea alegerilor parlamentare , nu sau mai prezentat la vot .Fara readucerea unui procent ce tinde spre 15 puncte procentuale si fara a determina alegatorii nehotariti sa isi ofere votul noului partid liberal -CITU- PNLpoate disparea din politica mare .Cistigatorul este cunoscut deja .Noul ia locul vechiului .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here