Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Premierul interimar Nicolae-Ionel Ciucă l-a numit astăzi pe Dragoș Condrea în funcția de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru, informează Agerpres. Instituţie publică cu personalitate juridică în subordinea prim-ministrului, Secretariatul General al Guvernului (SGG) face parte din Aparatul de lucru al Guvernului.

Numirea lui Condrea a fost făcută în urma demisiei lui Antonel Tănase din această funcție. Potrivit CV-ului, Condrea a fost director juridic în cadrul SGG, funcție pe care a ocupat-o în perioada mai 2009 până în prezent. 

*Cine este Dragoș Condrea

În perioada februarie 2009- mai 2009 a fost consilier personal al ministrului sănătății, iar în perioada 2004-2009 a fost șeful Direcției Generale Juridice în cadrul Cancelariei prim-ministrului.

În perioada 2003-2004 a fost director în cadrul Corpului de Control al Guvernului, iar în 2002-2003 a fost director în cadrul Direcţiei de Combatere a Corupţiei şi Prevenirea Criminalităţii Organizate din cadrul Corpului de Control al Primului-Ministru-Secretariatul General al Guvernului.

În perioada 2000-2002 a fost șef compartiment juridic, Bankcoop.

În perioada 1996-1999 a deținut diverse funcții în domeniul juridic, la Bancorex.

SGG se află în subordinea prim-ministrului și face parte din Aparatul de lucru al Guvernului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here