Fosta ambasadoare SUA la ONU afirmă că foşti oficiali de la Casa Albă i-au cerut să-l submineze pe Trump

Foto. Facebook

Fosta ambasadoare a SUA la Naţiunile Unite Nikki Haley a afirmat că foşti membri ai personalului de la Casa Albă i-au cerut să-l submineze pe preşedintele american Donald Trump, au indicat duminică media americane, relatează Agerpres, care citează dpa.

Fostul secretar de stat Rex Tillerson şi John Kelly, fost şef de cabinet al preşedintelui Trump, intenţionau să o recruteze pe Haley pentru a-i ajuta să-i submineze autoritatea preşedintelui Trump în încercarea de a „salva ţara”, a scris, potrivit The Washington Post, fosta ambasadoare Haley într-o nouă carte care urmează să fie publicată marţi în SUA.

„A submina un preşedinte este într-adevăr un lucru periculos şi este împotriva Constituţiei şi împotriva a ceea ce vor americanii”, a declarat duminică fosta ambasadoare a SUA la ONU într-un interviu difuzat de CBS.

Dacă a-i oferi preşedintelui „cea mai bună şi mai sinceră consultanţă juridică şi etică din tot guvernul, astfel încât el să poată lua o decizie în cunoştinţă de cauză înseamnă că «lucrezi împotriva lui Trump», atunci da, mă declar vinovat”, a scris John Kelly într-un răspuns dat cotidianului The Washington Post.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here