Fostul ministru Ion Ștefan, rănit de o macara care a căzut peste el, a fost adus cu elicopterul la Spitalul Floreasca

Ion Stefan, ministrul Lucrarilor Publice, participa la sedinta de guvern, la Palatul Victoria din Bucuresti, luni 30 decembrie 2019. Inquam Photos / George Calin

Deputatul Ion Ştefan, fost ministru al Dezvoltării în Guvernul Orban, a ajuns, miercuri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani, după ce un braţ al unei macarale care efectua lucrări la hala sa industrială s-a rupt şi a căzut peste el.

Accidentul s-a produs în hala firmei Balanic Prod, unde se derulează un proiect cu fonduri europene.

Surse din rândul liberalilor afirmă că Ion Ştefan ar fi suferit o fractură de tibie şi mai multe fracturi la oasele faciale.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Toma, starea acestuia este stabilă.

Din păcate, colegul nostru, Ion Ştefan, a suferit un accident. În acest moment se află la spital, unde i se fac investigaţii amănunţite. Suntem alături de acesta şi de familia sa şi îi urăm multă sănătate şi însănătoşire grabnică„, a declarat, pentru AGERPRES, Cătălin Toma.

Ion Ştefan a fost dus cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca din București, pentru investigaţii suplimentare.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru ”neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi vătămare corporală din culpă”, potrivit News.ro.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul ca o persoana a fost accidentată în timp ce se afla în curtea unei societăţi comerciale de pe raza municipiului. Cu ocazia deplasării la faţa locului s-a constatat că un bărbat, în vârstă de 51 de ani, a fost lovit, în timp ce o altă persoană manevra o automacara, intenţionând să mute un utilaj. Aceasta a fost transportată cu ambulanţă la o unitate medicală, în vederea primirii îngrijirilor necesare„, transmite IPJ Vrancea.

Deputatul Ionel Dancă a declarat pentru MEDIAFAX că starea lui Ion Ștefan este stabilă, după accident.

A suferit un accident, este rănit, dar știu că starea este stabilă. Va fi dus la Spitalul Floreasca”, din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here