Fostul ministru PSD al Economiei, Niculae Bădălău, susține că a aflat de la jurnaliști că fiica sa a lucrat la CNAIR

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Fostul ministru al economiei în guvernarea PSD, Niculae Bădălău, susține că a aflat din presă că fiica lui a lucrat la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Bădălău a declarat, săptămâna trecută, în emisiunea „Bună, România!” de la B1TV, că fiica lui, Sabina, a lucrat doar la Aeroportul Otopeni, nu și la CNAIR, ba chiar a ținut să le reproșeze jurnaliștilor că nu s-au documentat bine.

Sunteți total pe lângă. Fiica mea nu lucrează la aeroport. A lucrat, nu mai lucrează. De 4 luni (nu mai lucrează). Doi ani și jumătate a fost cu funcție de execuție”, declara Niculae Bădălău în emisiunea „Bună, România!”.

Întrebat atunci dacă fiica sa a lucrat la CNAIR, social-democratul a răspuns sigur pe el: „Nu, exclus!”.

Jurnaliştii de la B1TV au descoperit însă că Sabina Bădălău figurează pe o listă a angajaților CNAIR care ar fi încasat în 2015 sporuri ilegale de până la 75%. Ștefan Etves, realizatorul emisiunii Drumurile noastre de la B1TV, a explicat cum a ajuns Sabina Bădălău să lucreze la departamentiul IT al CNAIR: „În vara lui 2014, domnișoara Bădălău s-a pierdut prin București și s-a nimerit în fața Ministerului Transporturilor. A bătut la ușă, ministerul a primit-o, dânsa avea o foaie în mână, respectiv CV-ul dânsei, a luat liftul până la etajul 8 și în două minute a fost angajată la CNAIR, departamentul IT chiar! CNAIR avea nevoite de specialiști în IT, nu în drumuri. Deci în vara lui 2014, era un concurs și domnișoara Bădălău s-a nimerit acolo și s-a angajat!”

Rugat să comenteze această situație, Bădălău s-a arătat deranjat de subiectul discuției: „Nu știu cât vă preocupă cariera copiilor mei, ar trebui să mă preocupe pe mine!”.

Întrebat cum rămâne până la urmă cu angajarea fiicei sale la CNAIR, Niculae Bădălău a rămas fără cuvinte: „…. da….. vă rog…. nu mai lucrează la aeroport de 4 luni!

La insistențele jurnaliștilor, social-democratul a răspuns, într-un târziu: „Credeți-mă că chiar n-am știut, vă spun…. Închipuiți-vă că nu, nu am știut. Nici acum nu știu. Habar n-am!”.

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here