Daily Mail: Fostul model Playboy Carla Howe susține că Andrew Tate a încercat să o atragă în ”ascunzătoarea lui românească”

Carla Howe, fost model Playboy, le-a povestit prietenilor cum Andrew Tate a încercat să o atragă în ascunzătoarea lui românească, scrie Daily Mail.

Carla Howe, în vârstă de 32 de ani, a spus că a fost șocată și că simte că a fost norocoasă că a scăpat, după ce Andrew Tate a fost arestat împreună cu fratele său și, ulterior, cu alți doi în legătură cu presupusul trafic de persoane și viol.

Carla a rămas „îngrozită”, după ce au apărut detalii șocante din ancheta procurorilor români care anchetează patru suspecți pentru că ar fi ținut  șase femei în „arest la domiciliu, 24/7, ca prizoniere”.

Procurorii din România spun că frații ar fi recrutat femeile pe platformele de socializare și le-au convins să călătorească în ”vizuina” sa secretă de 600.000 de lire sterline din București, pretinzând în mod fals că este îndrăgostit de ele.

Femeile – inclusiv un cetățean american – ar fi fost reținute la proprietate, iar angajații le-au urmărit fiecare mișcare, înainte de a fi forțate să participe la videoclipuri pornografice online, scrie sursa citată.

Howe le-a mărturisit prietenilor că ea crede că ar fi fost una dintre victimele vizate, deoarece tactica lui Andrew avea o asemănare înfricoșătoare cu modul în care procurorii români susțin că Tate și fratele său au încercat să stabilească o relație cu victimele.

Ea le-a spus prietenilor: „A vrut să plec în România și am fost tentată. Mă face să mă gândesc acum cum ar fi putut să evolueze situația. Probabil că aș fi ajuns să nu mai ies niciodată din casă.

*Complimente și mesaje romantice

Carla Howe a mărturisit cum Tate a copleșit-o cu complimente și cu mesaje romantice, după ce au început să discute online, când a trimis un mesaj privat pe contul ei de Instagram, în februarie.

Dar ea a susținut că a aflat rapid despre o latură mai întunecată a caracterului lui Andrew, atunci când mesajele lui au devenit „controlante și agresive”.

Carla Howe le-a povestit prietenilor cum a încercat să-i interzică să meargă în vacanță în Spania (…) și a insistat că trebuie să îl „asculte”.

În ciuda îngrijorărilor ei, discuțiile lor au continuat și Carla Howe le-a spus prietenilor cum a fost surprinsă când Tate i-a spus din senin că se află în România și i-a cerut să vină cu avionul să-l viziteze.

La început ea i-a spus că nu poate „veni în altă țară să întâlnesc pe cineva pe care nu l-am întâlnit niciodată”.

Dar s-a răzgândit și a vorbit cu o prietenă care a acceptat să meargă cu ea, în august.

În cele din urmă, Howe nu a călătorit acolo, deoarece comunicările lor s-au oprit brusc când Tate a fost interzis pe platforma de socializare.

Ea le-a spus prietenilor că simte că ”a avut noroc că a scăpat. M-am gândit să-i dau o șansă și am fost tentată să am o relație cu el”.

„Poate că Dumnezeu m-a salvat de la această întâmplare.

„Lucrurile ar fi putut deveni foarte diferite dacă aș fi plecat – urăsc să mă gândesc.

„Mulți oameni cred că, fiind faimos, nu ar face nimic rău, dar suntem într-o nouă epocă” (…).

„Am avut atât de mulți oameni care mă contactau după ce a fost arestat. Am spus „O, Doamne, lucrurile se înrăutăţesc”.

Anchetatorii români și-au început ancheta când ambasada SUA la București a tras un semnal de alarmă, după ce diplomații au descoperit că o americancă este reținută împotriva voinței ei, în oraș.

Tânăra în vârstă de 22 de ani, căreia nu-i poate fi divulgat numele, din motive legale, reușise să-și recupereze telefonul mobil și să-și sune iubitul din SUA care a alertat la rândul lui ambasada din România.

Doamna Howe a rămas șocată după ce a văzut imagini cu polițiștii care i-au încătușat pentru crimă organizată și pentru terorism, pe Andrew Tate și pe fratele său.

Un videoclip al descinderii, difuzat de poliție, înfățișează ofițeri recuperând arme, cuțite și bani.

Carla Howe – care a locuit în LA timp de 10 ani și s-a mutat în conacul Playboy al lui Hugh Hefner, împreună cu sora ei geamănă Melissa, în 2011 – era pregătită să-și facă bagajele și să se îndrepte spre București, în ciuda semnalelor de alarmă care apăreau în timpul schimburilor lor de mesaje online.

Un prieten apropiat a declarat pentru MailOnline: „Este foarte spontană, asta este problema”.

*Andrew i-a cerut să vină în România

„A fost surprinsă când Andrew i-a cerut să vină în România. El are un stil de viață foarte luxos, cu mașini scumpe și călătorește cu avioane private, dar nimeni nu are idee de unde vin banii.

„A fost ciudat că se ascundea într-o țară ca România. Cineva ca el ai crede că ar trăi în Saint-Tropez sau LA, mai ales că are cetățenie britanică și americană.

„Ea nu și-a dat seama de ce și-ar dori el să trăiască în România și ce ar fi acolo care să o facă să vrea să plece. Nu este cunoscut ca un loc plin de farmec.

„El a spus în biografia sa că locuia în Dubai și postările lui sugerau că locuia acolo”.

Carla Howe le-a povestit prietenilor că nu știa cine este Tate când a luat contact cu el pentru prima dată, dar a fost avertizată rapid după ce a fost șocată de părerile sale „misogine dezgustătoare”.

Prietenul ei a spus: „Primea mesaje care arătau cât este Andrew de dezgustător – felul în care vorbește despre fete. Asta a dezamăgit-o la început, dar felul în care a vorbit cu ea a fost foarte, foarte drăguț și fermecător”.

*Mișcările misterioase ale lui Tate

„A făcut-o să creadă că unele dintre lucrurile controversate pe care le spunea în public erau doar pentru spectacol și pentru cameră.

„Când i-a trimis prima dată un mesaj Carlei, i-a cerut numărul de telefon. A întrebat-o dacă ea se afla la Londra și a însoțit mesajul cu un emoji cu un trandafir.

”Vorbea despre cum vor pleca și vor salva lumea împreună. Voia să se întâlnească cu Carla la Knightsbridge, când era la Londra, în martie, dar ea era la o ședință foto.

Speranțele celor doi de a se întâlni au fost zădărnicite, deoarece mișcările „misterioase” ale lui Tate l-au determinat să facă doar vizite scurte, ocazionale, la Londra.

Când Carla Howe l-a întrebat de ce nu stă niciodată mult timp într-un loc, Tate i-a spus: „Pentru că sunt și afară. Ca un om de afaceri ninja.

Carla le-a povestit prietenilor cum a început să aibă îngrijorări, după ce tonul mesajelor lui s-a schimbat, când i-a spus că nu se poate întâlni cu el la Londra, deoarece se îndrepta la Marbella, cu o prietenă, timp de cinci zile.

Prietenul ei a spus: „A devenit volatil în mesajele pe care le trimitea Carlei. Era nebun – și nici măcar nu se întâlniseră.

„A devenit foarte gelos și posesiv. El i-a spus: „Ar fi bine să nu mă înșeli”. I-a spus că nu poate vorbi cu bărbații sau să meargă la petreceri și i-a spus că trebuie să stea la hotelul ei. „Trebuie să mă asculți. Sunt bărbatul tău”, i-a mai spus el.

„A acuzat-o că merge în locuri nenorocite, că se droghează și bea. Se purta ca un nebun.

„Carla a fost foarte șocată de ceea ce spunea.

„A devenit foarte posesiv și asta nu a fost un semn bun”.

În cele din urmă, Carla Howe crede că a fost salvată după ce Tate a fost interzis de pe Instagram din cauza mesajelor sale alimentate de ură.

Prietena ei a spus: „Carla chiar a avut noroc să scape din ghearele lui.

„Ar fi vrut să aibă o relație cu el și să-i ofere o șansă.

‘Mai târziu, mesajele și agresivitatea lui față de ea au pus-o din nou pe gânduri, dar tot a fost tentată să plece în România.

„Nimeni nu știe 100% care este adevărul din spatele arestării lui și ce se va întâmpla acum, dar cu siguranță este ceva în neregulă”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here