Daniel Dragomir, fost ofiter SRI, participa la un mitig de sustinere a Jandarmeriei, Bucuresti, Sambata, 25 August 2018. Inquam Photos / Liviu Florin Albei

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a fost dat în urmărire de Poliția Română, după ce în cursul zilei de joi, după condamnarea sa la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare, a fost căutat de polițiști la mai multe adrese, pentru punerea în executare a mandatului, însă nu a fost găsit.

În baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au efectuat verificări la mai multe adrese în vederea depistării unui bărbat de 42 de ani, condamnat definitiv. Având în vedere că cel în cauză nu a fost găsit, se fac demersurile legale pentru a fi dat în urmărire„, a transmis anterior Poliția Capitalei.

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a fost condamnat, joi, la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare de magistrații Curții de Apel București, care au desființat parțial decizia prin care a fost achitat, inițial, de fapte de corupție. Decizia de joi a Curții de Apel București este definitivă.

Și soția lui Dragomir a fost condamnată la 2 ani și 8 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here