Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost internat vineri, la Spitalul Elias, din cauza unor probleme cardiace, anunță news.ro.

Ion Iliescu, în vârstă de 89 de ani, a venit la Spitalul Elias acuzând probleme cardiace, iar în urma investigaţiilor, medicii au decis internarea sa.”A venit cu probleme cardiace, pe fondul unior afecţiuni mai vechi. S-a decis continuarea investigaţiilor de specialitate, evaluare şi administrarea tratamentului specific. Domnul preşeddinte a acceptat să rămână internat”, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al spitalului, Sillvius Negoiţă. Iliescu a mai fost internat la sfârşitul lunii mai la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias pentru evaluarea stării de sănătate, „în contextul unui sindrom febril recent instalat”. 

În 1 aprilie, Ion Iliescu a fost operat de medicii de la Institutul C.C. Iliescu, diagnosticul său fiind pericardită lichidiană – tamponadă cardiacă. 

Sursa foto: Ion Iliescu la Parchetul General de pe langa ICCJ, in Bucuresti, marti, 22 mai 2018. Inquam Photos / Octav Ganea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here