FOTO | Armand, despre statuile din Primărie: Nu sunt nici „Drăcoaice” şi nici „înconjurată de drăcoaice”. Sunt operele absolvenţilor

Clotilde Armand a precizat, referitor la statuile amplasate în holul Primăriei Sectorului 1, după ce avocatul fostului edil Daniel Tudorache şi şeful PSD s-au supărat că a fost deschis holul primăriei unde tinerii artişti să îşi expună lucrările, că nu sunt „Drăcoaie” şi nici nu este „încojurată de drăcoaice”, transmite News.ro.

Primarul Sectorului 1 a spus că acelea sunt operele de artă ale absolvenţilor de la secţia de Sculptură din cadrul Universităţii Naţionale de Artă din Bucureşti.

  • „Câteva lămuriri pentru cei care folosesc arta ca atac politic. Avocatul fostului primar şi şeful PSD sunt supăraţi că am deschis holul primăriei pentru ca artiştii tineri să-şi expună lucrările. Şi au început cu propaganda şi misiunea de kompromat. Titlurile următoare circulă în presa condusă de foşti turnători sau infractori: «Drăcoaice fără sutien la primăria condusă de Clotilde Armand», «Clotilde Armand e înconjurată de drăcoaice!».
  • Doar că ce să vezi? Nu sunt nici «Drăcoaice» şi nici «înconjurată de drăcoaice». Sunt operele de artă ale absolvenţilor de la secţia de Sculptură din cadrul Universităţii Naţionale de Artă din Bucureşti. Şi eu am deschis acest hol al primăriei pentru ei şi pentru cei care vor şi n-au unde să-şi expună lucrările. Mă bucur să sprijinim arta tânără şi în acest spaţiu poate expune oricine doreşte.  
  • P.S: Această expoziţie este organizată cu ocazia zilei de naştere a lui Constantin Brâncuşi. Comuniştii au vrut să-i dărâme ”Coloana fără de sfârşit” de 3 ori cu tractorul, au considerat arta lui ”decadentă” şi au refuzat moştenirea lui. 
  • P.P.S: În imagini sunt lucrările despre care unii spun că sunt scandaloase. Ce să faci?! Aşa este atunci când eşti obişnuit să te uiţi doar la diamante.” 
Sursa foto: Clotilde Armand Facebook
Sursa foto: Clotilde Armand Facebook
viewscnt

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here