Gabriela Firea, transportată la spital, după ce a aflat rezultatele unui sondaj care îl plasează pe Nicușor Dan favorit la Primăria Capitalei

Gabriela Firea
Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

Gabriela Firea a avut nevoie de salvare, joi, după ce i s-a făcut rău în biroul ei, a anunțat România TV. Edilul a chemat ambulanța, iar un echipaj s-a deplasat la sediul Primăriei București. În cursul zilei de joi, un sondaj realizat de INSCOP, la comanda PNL, arată că Nicușor Dan ar avea aproape nouă procente peste Gabriela Firea la alegerile pentru Primăria Capitalei, în ipoteza în care ar fi susţinut de PNL, USR PLUS şi PMP, iar Firea ar avea susţinerea PSD, Pro România şi ALDE şi ar fi doar ei doi în cursa electorală.

Firea a fost dusă cu o mașină a primăriei la Spitalul Cantacuzino, acolo unde ar fi relatat că i s-a făcut rău de la căldură, dar și din cauză că nu a mâncat. Primarul a fost consultat de medici, iar ulterior a plecat de la unitatea spitalicească.

În cursul zilei de joi, un sondaj realizat de INSCOP arată că Nicuşor Dan ar avea aproape nouă procente peste Gabriela Firea la alegerile pentru Primăria Capitalei. Sondajul ia în calcul opţiunile electoratului care îşi declară prezenţa la vot cu un grad foarte ridicat de probabilitate.

Gabriela Firea încearcă să bagatelizeze sondajul și spune că este un obicei la PNL să prezinte sondaje care îi avantajează candidatul și dă exemplul lui Cătălin Predoiu, care a luat doar 11% din cele 28 de procente cu care era creditat la primărie.

Nu ma bat cu nimeni in sondaje. Si Domnul Dragnea se lauda cu procente uriase in sondaje cu 3 luni inainte de europarlamentare iar rezultatul a fost dezastruos. Asa si acum. Se lauda cu ce nu exista in realitate.

Si la alegerile anterioare, PNL scotea pe piata sondaje false. Candidatul de atunci, Catalin Predoiu, a aratat presei un sondaj in care se pretindea ca are 28%. La vot a luat doar 11%. Asa ca, cel mai corect sondaj se realizeaza in ziua votului. Am convingerea ca bucurestenii vor vota un om implicat, harnic, priceput, tenace. PNL/PDL au blocat toate proiectele benefice pentru oameni, din Capitala, prin majoritatea din Consiliul General. Investitii pe care eu le-am deblocat si finalizat.”, a spus Gabriela Firea.

2 COMENTARII

  1. “ Am convingerea ca bucurestenii vor vota un om implicat, harnic, priceput, tenace. ”
    Sperâm cu toții acest lucru! Ceea ce e cert e că ea nu e!

  2. Sarma asta scarboasa si corupta sa se care dracului din PMB, si la fel psd si acolitii din toata administratia statului, sa nu mai auzim de ei 100 de ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here