Gâdea, dezvăluiri despre cazurile Covid-19 de la „Te cunosc de undeva”: „În cazul lui Marcel Pavel lucrurile sunt un pic mai complicate”

Mihai Gâdea a oferit informații de ultimă oră despre cazurile de coronavirus descoperite în echipa emisiunii „Te cunosc de undeva,” difuzată de Antena 1. Una dintre vedetele emisiunii, cântăreața Ozana Barabancea, depistată pozitiv, a susținut cu vehemență până acum că pandemia nu există, tratând în bătaie de joc informațiile despre coronavirus și difuzând numeroase mesaje despre ”oculta mondială care a fabricat pandemia.”

Potrivit realizatorului emisiunii „Sinteza Zilei”, în cadrul echipei emisiunii „Te cunosc de undeva” s-au înregistrat 9 cazuri cu coronavirus.

„Știrea acestei zile este legată de o serie de vedete care au fost testate pozitiv. Mai mult decât atât, în cazul lui Marcel Pavel lucrurile sunt un pic mai complicate. Acolo a fost vorba despre o dublă pneumonie și nu s-a înțeles foarte exact”, a explicat Gâdea în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”.

„Marcel nu avea de unde să știe despre ce e vorba. A fost la medic și nu și-a dat seama că de fapt e vorba de coronavirus. Cum s-a manifestat infecția în ceea ce-l privește – ca o dublă pneumonie, ceva foarte neplăcut, foarte greu de dus, probabil temperatură foarte mare”, a subliniat Gâdea.

„Cert este că a fost testat și, cum se întâmplă de cele mai multe ori, se dau contacții sunt testate și alte persoane. Marcel a filmat pentru Te cunosc de undeva, un show pe care sunt convins că-l iubiți. (…) Antena 1 a luat măsuri foarte-foarte stricte pe perioada aceasta a pandemiei, toate măsurile pentru a-i proteja pe toți cei din echipă. Cu toate astea, infecția s-a produs, sunt mai multe persoane care s-au infectat. Dintre toate cele care au fost testate, 9 sunt pozitive”, a adăugat Mihai Gâdea.

În seara de 17 iunie, artistul Marcel Pavel a fost transportat la spital cu izoleta după ce testul acestuia a ieșit pozitiv pentru coronavirus. Cântărețul a declarat, înainte de testare, că a luat o răceală în timpul filmărilor pentru emisiune.

În urma acestui eveniment, colegii săi de platou au fost și ei testați pentru coronavirus. Ozana Barabancea, unul dintre jurații emisiunii a fost și ea testată pozitiv însă aceasta a spus că nu vrea să dea nicio declarație și să nu se insiste pe acest subiect. Și Andreea Bălan ar fi fost testată pentru coronavirus, iar testul a ieșit negativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here