breaking news

Germania introduce România pe lista țărilor cu risc epidemic. Persoanele care provin din aceste țări vor trebui să intre în carantină la intrarea în Germania, până la testarea negativă.

Institutul Robert Koch a publicat ultima evaluare pe site-ul său miercuri. Alături de România, Georgia, Iordania și Tunisia și alte regiuni din Olanda, Bulgaria, Croația, Lituania, Slovacia, Slovenia și Ungaria au fost, de asemenea, adăugate pe lista de carantină. Insula franceză Corsica este singura care a fost eliminată de pe listă.

Germania declară că regiunile sunt încadrate ca riscante atunci când numărul de infectări cu coronavirus depășesc 50 de cazuri la 100.000 de locuitori, pe parcursul a șapte zile consecutive, informeazp biziday.ro.

Germania a înregistrat, la rândul ei azi cel mai mare număr zilnic de cazuri de coronavirus din aprilie –  2.828 de persoane infectate în ultimele 24 de ore. Angela Merkel avertiza la sfârșitul lunii septembrie că în iarnă se poate ajunge la peste 19 mii de cazuri zilnice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here