Gigi Becali susţine că a fost şantajat de Laurenţiu Reghecampf

Conflictul apărut între Gigi Becali şi familia Reghecampf după ce Anamaria Prodan a fost „sărită” din schemă la transferul lui Dennis Man, care a fost intermediat în cele din urmă de Giovanni Becali, s-a transformat într-un schimb de acuzații grave şi insulte.

Acuzat de trădare, Gigi Becali a reacţionat dur şi a afirmat că nu vrea să mai aibă de-a face cu familia Reghecampf. Patronul roş-albaştrilor susţine că a fost şantajat de Laurenţiu Reghecampf după ce a intrat la închisoare.

„Eu le-am spus că las deoparte toate lucrurile rele care s-au mai întâmplat între noi, pentru că așa sunt eu. Eu nu fac afaceri cu femei, dar am acceptat cu Anamaria pentru că era vorba de Reghe. E nevasta omului. Dar acum m-a deranjat și Reghe cu ce mesaje mi-a dat. Că nu se poate cum am trădat-o pe Ana, că nu se face așa ceva!

Păi, măi, Reghe! Tu vorbești de trădare? Ai uitat cum ai venit la mine la închisoare la două săptămâni după ce am intrat acolo și mi-ai cerut să-ți măresc salariul de la 15.000 la 30.000 de euro pe lună că altfel pleci de la Steaua? Ai uitat cum m-ai șantajat atunci profitând de situația mea? Păi aia e trădare! Am acceptat atunci ce mi-ai cerut pentru că nu aveam ce face„, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Dennis Man (22 de ani) s-a transferat de la FCSB la Parma pe 13 milioane de euro și a devenit astfel cel mai scump fotbalist care pleacă din Liga 1 în străinătate.

Mutarea a stârnit un război între familia Becali și Anamaria Prodan, iar jucătorul arădean a picat la mijloc. Gigi Becali a colaborat cu vărul său, Giovanni, la realizarea transferului, cu toate că soția lui Laurențiu Reghecampf era cea care îl reprezenta pe jucător.

De altfel, Anamaria Prodan a ieșit la atac și a spus că patronul de la FCSB este un ”om mic, fără nimic sfânt în el”.


1 COMENTARIU

  1. Asta-i fotbal românesc, o hazna de interlopi, curve,pușcăriași…e o rusine monumentală ce se întâmplă acum la noi,după ce ne mor rudele arse sau infectate în spitale, după ce o jumate din țară e în evul mediu, după ce gradul de educație a ajuns la un scor de 50% în rândul tinerilor, după ce mizeria,incultura, degradarea umană a atins cifre exorbitante, asta mai lipsea putregaiul fotbalului românesc, afacerile clanului becali pușcăriași ligii întâi a fotbalului în lupta cu alt clan interlopi ,…format dintr-o curvă si un parior înrăit…să-i multumeasca lui Dinu ca mai traieste acum!!!…o rușine de țară, o glumă de țară ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here