Grindeanu: Am participat la aproape toate şedinţele coaliţiei şi nu s-a discutat o secundă despre remaniere

Inquam Photos / George Calin

Vicepremierul Sorin Grindeanu a declarat că a participat la aproape toate şedinţele coaliţiei de guvernare, dar că în nici una dintre acestea nu s-a discutat despre remanierea guvernamentală. În ceea ce îl priveşte, Grindeanu a precizat că nu se teme că ar putea fi schimbat din funcţie, deşi ”nimeni nu este de neînlocuit”, dar că singura sa teamă este de Dumnezeu, transmite News.ro.

Întrebat dacă urmează o remaniere guvernamentală, vicepremierul Sorin Grindeanu a declarat că nu a avut o discuţie pe această temă, în coaliţie.
”Despre remaniere. Am participat la aproape toate şedinţele coaliţiei şi nu s-a discutat o secundă despre ea. E atributul primului ministru, dacă va considera că un anumit domeniu necesită un nou impuls, am convingerea că prim-ministrul va veni în coaliţie şi va spune acest lucru. Până acum nu a fost cazul”, a declarat vineri, Grindeanu, pentru News.ro.
În ceea ce îl priveşte, Grindeanu a subliniat că îşi face treaba cât poate de bine.
”Tot timpul e loc de mai bine, nimeni nu e de neînlocuit. Eu încerc să îmi fac treaba cât pot de bine. Nu am temeri. Singura mea teamă e teama de Dumnezeu, în rest nu am temeri. Şi am fost în diverse funcţii să ştiu că lucrurile sunt volatile. Dar încerc să-mi fac treaba cât de bine pot”, a precizat Grindeanu.
Întrebat, de asemenea, pe ce post ar putea intra Mihai Tudose în Guvern, Grindeanu a explicat că acesta are experienţă guvernamentală.
”Dacă nu s-a discutat despre remaniere, nu e cazul să spun eu unde poate să meargă Mihai într-o parte sau în alta. Cert este că Mihai are experienţă guvernamentală. A fost prim-ministru, a fost de două ori ministrul economiei, deci un om care ştie. Nu fac speculaţii de acest tip şi nici nu cred că e cazul”, a mai subliniat Sorin Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here