„Hedonism” electoral. Orban: Cei care au câștigat s-au bucurat atât de tare, încât au organizat petreceri de zeci, sute de oameni, fără măşti

Foto: INQUAM/George Călin

Premierul Ludovic Orban apreciază că procesul electoral s-a desfăşurat „foarte corect”, dar adaugă că în multe localităţi nu a putut fi stăpânită „bucuria victoriilor”. Cei care au câştigat s-au bucurat atât de tare încât au organizat petreceri de zeci, sute de oameni, fără măşti….”, afirmă el, precizând însă că acest lucru nu s-a întâmplat „chiar peste tot”, transmite News.ro.

Orban a vorbit, joi, la Conferinţa Naţională a Industriei Ospitalităţii, că la alegerile regulile au fost respectate, dar în multe locuri s-au organizat petreceri după aflarea rezultatelor.

„În campanie de exemplu, procesul electoral s-a desfăşurat foarte corect, numai că nu am putut să stăpânim bucuria victoriilor şi în 3.300 de localităţi cei care au câştigat s-au bucurat atât de tare încât au organizat petreceri de zeci, sute de oameni, la fel, fără măşti, fără… nu chiar peste tot, unde au câştigat ai noştri a fost ceva mai mult respect faţă de reguli, cel puţin în mediul urban”, a detaliat Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here