„Hrănit de Rotschild” și „fiară întunecată”. Macron, linșat într-un cotidian pro-Erdogan

Sursa: Facebook

Președintele Franței, Emmanuel Macron, căruia presa vestică i-a spus „Don Quijote pe ski-jet din Mediterana de Est”, a primit o nouă poreclă după eșecul demersurilor anti-turcești din ultimele zile… „Falsul Napoleon”, scrie Bercan Tutar într-un articol din Sabah, publicație pro-Erdogan.

În vârstă de 39 de ani, Macron a fost văzut cu ochi buni încă de când a intrat în politică. Principalul motiv a fost că el era proiectul globaliștilor. Unele descrieri folosite pentru Macron, socialist al pieței libere, sunt „Omul care vine de nicăieri”, „Copilul de aur al lui Soros”, „Subcontractorul liberalilor” sau „Hrănit de Rotschild”…

În 2019, Macron a criticat politica noastră față de Siria, spunând că „NATO a intrat în moarte cerebrală”. Președintele Erdoğan i-a replicat spunând că „Prima dată, controlează-te tu de moarte cerebrală”. Macron s-a băgat în afaceri care îi depășesc statura și a primit din partea președintelui american, Donald Trump, eticheta de „prost”.

În data de 4 februarie 2015, Patrick Marnham, editorialist la Spectator, îl numea pe Macron, băiatul de aur al globaliștilor, „Omul care vine de nicăieri”. Și s-a dovedit că avea dreptate. A avut dreptate Marnham și când a avertizat Franța și întreaga lume, imediat ce Macron a fost adus la putere, că „Acest om va distruge Partidul Socialist, locomotiva politicii franceze din 1981″.

***

Potrivit majorității analiștilor, Macron – care a studiat filosofie, s-a îmbogățit lucrând în bănci și acum se joacă de-a Napoleon – este un caz care merită studiat îndeaproape… După ce a terminat filosofia, a fost timp de doi ani, la început anilor 2000, asistentul lui Paul Ricoeur, un filosof care studia hermeneutica (1913-2005).

Apoi a renunțat la filosofie și s-a înscris la academia ENA, la care studiază elitele administrației franceze. După absolvență, Macron a intrat în 2004 în ministerul economiei ca inspector iar apoi, în 2008, a început să lucreze la banca Rothschild.

Aici a făcut avere. Pe când lucra la Rothschild, a fost plantat în apropierea lui François Hollande, în 2010. Doi ani mai târziu se despărțea de Rothschild și devenea secretarul general al lui Hollande iar în 2014 ajungea ministrul economiei. În timp ce deținea această funcție, Le Monde scria despre Macron, un bun pianist, un articol intitulat „Un Mozart la Elysee”. Numai că el a devenit „fiara întunecată”, cea mai urâtă persoană a Partidului Socialist și a Franței, când a crescut orele de muncă și a tăiat salariile.

În pofida acestui lucru, a fundat în august 2016 mișcarea En Marche!. Macron a primit sprijinul deplin al mediilor globaliste și a fost lansat drept „Omul care va duce Franța în secolul 21”.

***

Manifestul lui Macron, care a fost lansat pe 27 februarie 2917, în aceeași zi cu filmul de Oscar „La La Land”, a fost luat în batjocură în mediile socialiste sub denumirea „Bla Bla Land”.

Numai că surpriză, Macron, născut în 1977 dintr-o mamă doctor și un tată academician, a câștigat alegerile din 7 mai 2017 și a devenit cel mai tânăr președinte al Franței. Este o excelentă poveste de succes.

Un prieten apropiat spune despre Macron: „Este ca o pisică. Mereu cade pe toate patru picioarele”. Numai că acum s-a izbit de o nucă dură. Situația este mult mai dificilă.

Imediat ce a început să se ia de președintele Erdoğan, la indicația globaliștilor, toată cariera sa de poveste s-a întors pe dos.

Și Macron, care a încercat să pună în practică proiectul „O Turcie fără Erdoğan”, cu care nu au avut succes nici Barack Obama sau Joe Biden, a ajuns repede să își afle lungul nasului.

Deja presa europeană și americană dă de toți pereții cu Macron, care după Siria și Libia, a suferit o mare înfrângere în fața lui Erdoğan și în Mediterana de est. Și nu fac acest lucru pentru că ne-ar da nouă dreptate.

Presa vestică este furioasă pe novicele Macron pentru că a descifrat „scenariile de a-l răsturna pe Erdoğan”. Altfel, de ce organele media ale lui M. Bloomberg, care a deschis larg punga și a cheltuit 700 de milioane de dolari pentru campania lui Biden, dușman declarat al lui Erdoğan, i-a dat tonul lui Macron spunându-i „Gura”?

SURSA: Sabah / TRADUCERE: Rador

1 COMENTARIU

  1. Măcar are curaj să se ia de criminalul Otoman!! .. alți stau la buibui cu turcul … rușine tuturor acelora care se leapădă de creștinism și îl pupă în cur pe acest limbric….chiar nu se găsește cineva să i-o tragă în freză !??…de ce vă e frică??? ..tras în țeapă în fața catedralei Sf Sofia…!!!.. acolo l-aș lăsa până îl mănâncă ciorile …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here