I. M. Pașcu, fost europarlamentar PSD, dă din casă: „Dacă PSD câștiga europarlamentarele, Dragnea își anunța candidatura la prezidențiale”

Inquam Photos / Bodgan Danescu

Ioan Mircea Pașcu, fost europarlamentar PSD, a dezvăluit duminică, pe Facebook, că Liviu Dragnea se pregătea să își anunțe candidatura pentru funcția de președinte al României în seara alegerilor europarlamentare din mai 2019.

Dezvăluirile lui Pașcu vin după ce Codrin Ștefănescu le-a bătut obrazul pensionarilor, profesorilor și medicilor că nu au votat PSD, susținând că PSD „a luptat” pentru ei. „Alta era situația azi! Liviu Dragnea era liber, PSD guverna, majorarea pensiilor și salariilor continua conform programului”, a spus Ștefănescu sâmbătă.

„Deși nu îmi place să admit, de data asta, tovarășul de matrapazlâcuri al cetățeanului Dragnea are dreptate: dacă PSD câștiga alegerile europarlamentare, în seara respectivă cetățeanul Dragnea plănuia să își anunțe candidatura la prezidențiale (o candidatura la fel de falsă că și a Dăncilei, care s-a grăbit să-i ia locul imediat după arestare).

Cum victoria anticipată de PSD (conducerea era atât de sigură pe ea, încât nici nu s-a mai obosit să organizeze, cum făcuse la toate alegerile de până atunci, o numărătoare paralelă) s-a transformat în înfrângere certă, utilitatea politică a cetățeanului Dragnea a ajuns brusc la zero, drept pentru care a și fost rapid îndepărtat de pe tabla de joc”, a scris Pașcu pe Facebook.

Pașcu a susținut apoi că PSD a pierdut alegerile europarlamentare pentru că lista de candidați a fost alcătuită prost de Dragnea și Codrin Ștefănescu.

„Cu ce nu sunt însă de acord din ‘zicerile’ unuia că Ștefănescu, este că vina pentru pierderea alegerilor ar aparține ‘electoratului nerecunoscător’, în niciun caz prostiilor cât carul făcute de el și cetățeanul Dragnea, inclusiv în alcătuirea listei.

Și că să exemplific, o să dau un singur caz, cel al domnului Terheș, bine cunoscut încă înainte de alegeri în tot nord-vestul României, unde a candidat din partea PSD, pentru sprijinul, inclusiv juridic, acordat din SUA luptei greco-catolice pentru recuperarea bisericilor ortodoxe (procese peste procese, asistență juridică etc).

După ce că rezultatul înregistrat de PSD în regiunea de nord-vest a fost dezamăgitor de mic, după numai câteva luni, dl europarlamentar Terheș a și părăsit delegația PSD și grupul Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European, pentru a trece la … grupul Popular, motivând că el a ajuns pe lista PSD din partea țărăniștilor, membrii ai partidului popular european, un ‘târg’ nășit pe ascuns de Ștefănescu și girat cu ambele mâini de cetățeanul Dragnea!

Iar pentru prostii că acestea, în mintea unuia că Ștefănescu, vinovat este acum… ‘electoratul nerecunoscător’!? Nu, v-ați săpat singuri groapa!”, a mai scris Pașcu.

1 COMENTARIU

  1. Deci, ca sa inteleg mai bine, daca aveam ghinionul si iesea psd primul la europarlamentare, duminica ne procopseam cu draknea candidat la prezidentiale, iar luni ICCJ nu l-ar fi condamnat, ci l-ar fi declarat nevinovat. Asadar, sintagma ”ne-a trecut glontul pe la ureche” e cat se poate de adevarata! Posibila aceasta versiune, pentru ca tocmai amanase decizia de pronuntare ICCJ de vineri pe luni, si chiar ma miram de ce n-au terminat vineri, dar iata de ce, asteptau sa vada cine iese primul la europarlamentare, ca sa stie pe ce cai sa parieze! Ce justitie tranzactionala si imputita mai avem!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here