IGSU vine cu precizări după ce, în spațiul public, au apărut imagini cu personalul SMURD care scapă, la urcarea în ambulanță, pacienta din Suceava suspectă de coronavirus.

Ca urmare a informațiilor și a imaginilor apărute în spațiu public, potrivit cărora personalul SMURD din cadrul ISU Suceava a scăpat izoleta în care era transportată o pacientă la un spital de boli infecțioase, pentru corecta informare a opiniei publice, ISU Suceava face următoarele precizări:

În cursul zilei de astăzi, unitatea noastră a fost solicitată pentru preluarea pacientei respective și asigurarea transportului cu Autospeciala de Transport Personal și Victime Multiple (ATPVM) la spitalul de boli infecțioase din municipiul Iași. La un moment dat, unul dintre paramedicii SMURD a alunecat pe platforma autospecialei, din cauza suprafeței alunecoase generate de temperaturile scăzute. Regretăm acest incident, însă asigurăm cetățenii de faptul că pacienta nu a avut de suferit și nici colegul nostru, paramedicul SMURD.

Mai mult, colegul nostru a depus tot efortul, pentru a-i asigura protecția.

Acest aspect este argumentat de imaginile difuzate in spațiul public, care arată cum izoleta nu a atins pământul, ci a rămas sprijinită pe genunchiul paramedicului. De asemenea, în urma incidentului nu a fost deteriorată izoleta de protecție.

La ora transmiterii acestor precizări, pacienta se află deja la spital, iar colegii noștri, după efectuarea decontaminării personalului și a autospecialei, se vor întoarce la unitate”,  anunță IGSU

1 COMENTARIU

  1. Imi pare rau de ei, saracii, cat si de pacienta, am vazut inregistrarea, in fapt, cine n-a vazut-o? Baiatul care tinea la capatul de sus, urcand pe acel plan inclinat, cum urca el cu spatele, nu s-a pozitionat pe mijloc, ci cam intr-o parte, si-a alunecat, de s-a dat si peste cap aproape. S-a ridicat cum a putut, si-a luat din nou targa, nu a luat-o altul, tot el, s-a ridicat repede, cu toate ca se lovise serios, cred.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here