Imaginile care au emoționat o lume. O fetiță din Siria râde în hohote la auzul bombardamentelor

Imagini emoționante filmate în Siria, unde o fetiță a fost filmată în timp ce râde când aude bombardamente. Asta după ce tatăl micuței, Abdullah Mohammad a folosit zgomotele produse de artificii pentru a-și obișnui copilul cu sunetele puternice produse de bombe. O dovadă de dragoste nemărginită și inocență pură în fața celui mai cumplit scenariu prin care poate trece o națiune – războiul.

Abdullah Mohammad trăiește, alături de familia lui, într-o zonă de război. Bărbatul a reușit să-și păcălească fetița să nu se mai sperie de bombardamente, folosind un moment în care copiii aprindeau artificii la o sărbătoare musulmană pentru a-i demonstra micuței că zgomotele puternice pot fi și amuzante.

Mai apoi, bărbatul a încercat să-și păstreze calmul și să pară amuzat și fericit de fiecare dată când se auzeau bombardamente. Astfel, i-a transmis starea și fiicei lui.

900.000 de oameni au fost forțați să-și părăsească casele din nordul Siriei, ca urmare a operațiunilor desfășurate de Turcia și Siria în zonă, dar și a bombardamentelor regimului Assad, a dezvăluit ONU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here