Înainte de bătălia finală din CEx, Teodorovici joacă rol de „bătrân înțelept”: „PSD nu trebuie să devină nici subiectul negaţiei, nici obiectul distrugerii”

Eugen Teodorovici
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, susţine că PSD „nu trebuie să devină nici subiectul negaţiei, nici obiectul distrugerii, doar pentru că unii fie nu înţeleg, fie nu pot obţine ceea ce vor cu orice preţ”.

Teodorovici susţine că îşi doreşte reformarea profundă a partidului, dar asta nu înseamnă „eliberarea şi ocuparea unor scaune sau o rebrenduire limitată”.

„Cred în reforma profundă a PSD, nu doar într-o modificare de formă”, a mai spus preşedintele executiv al PSD.

„PSD nu trebuie să devină nici subiectul negaţiei, nici obiectul distrugerii, doar pentru că unii fie nu înţeleg, fie nu pot obţine ceea ce vor cu orice preţ. PSD nu trebuie să dispară, ci doar să se reformeze! Dar reforma nu înseamnă eliberarea şi ocuparea unor scaune sau o rebrenduire limitată…au mai făcut-o şi alţii, ca în final să se metamorfozeze în PNL”, a scris, marţi, pe Facebook, Eugen Teodorovici.

Acesta consideră că „întreaga clasă politică se va reforma atunci când PSD se va reforma”.

„Iar aceasta se va putea face cu oamenii care vor şi pot să fie garanţii acestei reforme. Eu cred în principii, în asumare, în leadership şi mai cred în reforma profundă a PSD. Nu doar într-o modificare de formă care va distruge fondul”, a mai scris Teodorovici.

Comitetul Executiv al PSD se reuneşte marţi, iar mulţi dintre liderii partidului au vorbit în ultimele zile despre „reforma” partidului. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here