Încă o vedetă bolnavă de COVID 19, atacată de troli pe motiv că și-a falsificat diagnosticul

După ce la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe vedete din România au anunțat că au coronavirus, printre acestea fiind Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu și Alina Pușcaș, discuțiile pe rețelele de socializare au explodat. Antonia, soția lui Andrei Ștefănescu a răbufnit la adresa internauților.

Potrivit informațiilor care au apărut în presa mondenă, printre cei care au fost confirmați pozitiv după ce au făcut testul pentru coronavirus s-ar mai afla și Adriana Trandafir, Ozana Barabancea și Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, însă niciunul dintre aceștia nu au vrut să facă vreo declarație oficială.

În schimb, Andrei Ștefănescu a avut un mesaj video pentru fanii lui, pe care l-a postat pe Facebook și pe care l-a șters ulterior. „Suntem la spital, dar suntem bine, suntem în stare bună. Vreau celor care mi-au scris, mii de mesaje am primit astăzi, să le spun că sunt bine și că abia aștept să ies”, spunea vineri artistul.

Imediat după ce informațiile potrivit cărora el și Marcel Pavel au coronavirus au devenit oficiale, fanii au început să-i atace în mediul online pe cei doi artiști, pe motiv că aceștia ar minți și că nu au fost infectați. Mai mult decât atât, internauții au afirmat că boala este inventată și că Marcel Pavel chiar a primit bani pentru a apărea în public și a spune că are coronavirus.

În schimb, Andrei Ștefănescu a fost pus la zid nu doar de cei care nu cred în coronavirus, ci și de cei care sunt siguri că această boală este foarte gravă. Deoarece artistul a afirmat că și-a pupat băiețelul înainte să plece la spital, fanii l-au atacat în termeni duri, afirmând că în acest fel și-ar putea infecta propriul copil.

Văzând că soțul ei este atacat din toate părțile, Antonia, soția lui Andrei Ștefănescu, a lansat un atac dur la adresa internauților, pe care i-a numit ticăloși, imbecili și proști. Iată mai jos mesajul integral postat pe Antonia Ștefănescu pe Instagram:

Sursa foto: Instagram Antonia Ștefănescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here