Incendiul de la Constanța | Procuror: Cu certitudine sunt 7 decedaţi / A fost o informaţie eronată

Foto: INQUAM/Costin Dincă

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, Viorel Teliceanu, anunţă că doar şapte persoane au murit în incendiul de la Spitalul de boli infecţioase, raportarea iniţială fiind eronată. Acesta a precizat că se fac cercetări pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi distrugere din culpă, transmite News.ro.

”S-a constituit o cauza la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunal, se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi distrugere din culpă. Am desemnat un coleg procuror criminalist care să efectueze cercetări în această cauză, împreună cu colegii de la poliţie, au venit şi colegii de la Criminalistică. Urmează să se efectueze o cercetare la faţa locului amplă, să identificăm tot ceea ce se poate identifica, situaţia este destul de gravă. Până la acest moment, din informaţiile pe care le am şi pe care am putut să le culeg personal, avem 7 decedaţi, urmează să se facă identificarea acestora şi să sperăm că nu va creşte numărul de decedaţi”, a declarat, vineri, Viorel Teliceanu.

Întrebat despre numărul de morţi, raportat iniţial ca fiind de 9, procurorul a precizat: ”Cred că a fost o informaţie eronată, plecată nici nu mai contează de unde. Cert este că la acest moment cu certitudine sunt 7 decedaţi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here