Piedone vrea să suplimenteze cu 200 de posturi personalul Primăriei. Consilierii PNL de vor boicota şedinţa

Cristian Popescu Piedone Colectiv
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Consilierii locali ai PNL de la Sectorul 5 vor boicota şedinţa de joi a consiliului local în care primarul Cristian Popescu vrea să suplimenteze cu 200 de posturi personalul Primăriei care deja este supradimensionat, a transmis partidul, într-un comunicat de presă. şi consilierii USR-PLUS au anunţat că vor absenta de la şedinţă.

„Consilierii locali ai PNL de la sectorul 5 al Capitalei resping categoric orice validare a propunerii venite din partea primarului penal al sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, de a suplimenta cu 200 de posturi personalul şi aşa supradimensionat al Primăriei, în încercarea de a mulţumi toate sinecurile cerute în negocieri de pilele şi rudele fostului primar PSD. Boicotul şedinţei Consiliului Local de joi, 17 decembrie, reprezintă un demers absolut necesar pentru a împiedica această bătaie de joc la adresa banilor cetăţenilor din Sectorul 5, rămas cel mai puţin dezvoltat sector din Bucureşti şi cu nevoi reale de investiţii şi alocări pentru salubritate şi spaţii verzi, printre multe altele”, arată un comunicat de presă al filialei PNL Sector 5.

Sursa citată mai spune că deşi Cristian Popescu Piedone a criticat felul în care PSD a gestionat Sectorul 5, acum umple în continuare Primăria de pile, rude şi prieteni.

„Deşi în campania electorală Cristian Piedone a criticat modul dezastruos în care PSD a gestionat sectorul 5 şi în care a umplut administraţia cu pile, rude şi prieteni, prima decizie importantă a noului primar este tocmai de a continua această practică şi de a mulţumi clica sa de la nivel local. În fapt, Piedone nu doar că va continua politica de nepotisme şi jaf începute de fostul edil PSD, dar încearcă să sporească numărul de posturi tocmai pentru a face loc şi propriilor protejaţi din partidul care l-a susţinut, PPU”, a completat sursa menţionată.

Consilierii locali ai PNL de la Sectorul 5 mai precizează că „această negociere cu PSD are în vedere posibilitatea foarte apropiată ca primarul Sectorului 5 să piardă mandatul în primăvara anului viitor, când va fi pronunţată sentinţa definitivă în dosarul Colectiv, unde Piedone a fost condamnat la 8 ani cu executare în prima instanţă”.

„Astfel, actualul primar încearcă, prin înţelegere cu PSD, să-şi protejeze propria camarilă în eventualitatea în care va avea o condamnare definitivă cu închisoarea. Pentru toate aceste motive, consilierii PNL nu vor participa la această şedinţă  şi promit că vor apela la toate pârghiile legale pentru a împiedica această monstruoasă coaliţie între primarul penal şi PSD”, conchid liberalii în documentul de presă.

1 COMENTARIU

  1. ADUCE BANII DE LA MA- SA DE ACASA SAU DIN BANI FURATI PANA ACUM . VREA SA FACA SI AICI JAVA . FACETI O SOCOTEALA 200 * MEDIA 1000 EURO = 200000 / LUNA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here