Influencerul Selly, desființat de fani

Influencerul Selly a fost aspru criticat de fani chiar pe propria pagină de Facebook: majoritatea îi reproșează că se prezintă drept expert în educație, dar ascultă manele, însă unii critică și faptul că a încălcat restricțiile din perioada pandemiei, potrivit Newsweek.

“Măi, dezamăgirea nu e că ai incălcat rigorile pandemiei pt că îmi imaginez că v-ați testat în prealabil, dezamăgirea este că știai toate versurile manelistului ăluia pocit. Asta treabă mizerabilă! Pandemia trece, manelele răman. Unfollow“, i-a scris Maria Manuela Nițu, mesajul ei fiind apreciat de 435 de persoane. 

“Ce să îi ceri unui tânăr de 20 de ani fără minte, dar cu fițe și bani. El crede că are toată lumea la picioarele lui și poate face ce vrea el dar nu este așa. Ăsta merită pus să muncească o lună în folosul comunității plus amendă pe măsură“, a transmis Cristian Sobaru.

“Păcat băiete…te-ai înfundat singur. De mine un 1 pt simplul fapt ca nu esti capabil să respecți o regula…nu e voie cu petreceri in aceasta perioada. Parca prea mica amenda. Copiii mei au interdicție sa te mai urmărească…“ a comentat Diana Cioca, care a primit “like“ de la 240 de persoane.

“În țara unde au ajuns vedete Vulpița și Viorel, nu mă mir că ai ajuns și tu vedeta multor tineri. Nu te lasa călcat în picioare acum! Arată-le ca ești un cocalar cu principii si mai dă-le o lecție, boss! Vezi la video-ul pe care il faci, să bagi și o manea mișto pe coloana sonoră“, i-a recomandat Doru Maxim.

“Dacă îți pun o sapă în mană,nu știi ce să faci cu ea.Nu are nimeni nimic cu tine..dar nu ne mai ține lecții de moralitate.N-ai cunoscut nici măcar pe sfert din ce înseamnă viață cu adevărat,precum și greutătile ei.Ești un copil și faci ce fac toți copiii de bani gata:vă dați în stambă peste tot și arătati cât tari sunteți voi.Din păcate,ăsta e nivelul de cultură la noi…trist“, a apreciat Naita Andrei, al cărui mesaj a fost apreciat de 68 de persoane. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here