Interlopul Pietraru care le-a amenițat cu violul pe șefa arestului și pe fiica ei cere să fie eliberat condiționat

Daniel Ionuţ Pietraru, interlopul care a ameninţat-o cu violul pe şefa Arestului din Prahova, a făcut cerere să fie eliberat condiţionat.

Judecătoria Ploieşti a decis însă, joi, să-i respingă cererea, considerând-o neîntemeiată. ”Respinge ca neîntemeiată cererea formulată de petentul condamnat PIETRARU IONUȚ DANIEL, aflat în executarea pedepsei de 3 ani închisoare, aplicată prin sentința penală nr. 1083/2020, emisă de Judecătoria Moreni, M.E.P.I. 1351/2020”, se arată în sentința Judecătoriei Ploiești publicată pe portalul instanțelor de judecată. Instanța a stabilit ca un nou termen de reexaminare să fie după data de 19.06.2021.

Sentința nu este definitivă ți poate fi contestată în termen de 3 zile de la comunicare.

Daniel Ionuţ Pietraru, interlop cunoscut în Prahova pentru comportamentul agresiv, a fost condamnat, în 2020, la un an şi şase luni de închisoare, fiind găsit vinovat de ultraj.

Bărbatul a fost trimis în judecată după ce şefa Arestului Poliţiei Prahova l-a reclamat că le-a ameninţat cu violul pe ea şi pe fiica ei. Daniela Enache, şefa Centrului de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Prahova (CRAP), a depus o plângere în care reclama faptul că atât ea, cât şi fiica ei adolescentă au fost ameninţate cu violul de către Pietraru, la momentul faptelor aflat în arest, fiind cercetat într-o altă cauză.

De altfel, cât timp s-a aflat în Arestul Poliţiei Prahova de la Câmpina, Pietraru a avut un comportament agresiv, atât cu colegii de cameră, printre care s-au aflat şi fostul şef ANAF, Sorin Blejnar, cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Herţanu, dar şi cu poliţiştii care asigurau paza.

Pietraru era nemulţumit de condiţiile din celulă. La un moment dat ar fi cerut acces permanent la apă caldă pentru a-şi putea face cafea. Pentru că solicitarea i-a fost respinsă, Pietraru a început să facă scandal, mai întâi în celulă, apoi a început să ameninţe poliţiştii, inclusiv pe Daniela Enache, şefa CRAP Prahova. Pe aceasta din urmă a ameninţat-o că le va viola pe ea şi pe fiica ei, în momentul în care va ieşi din arest.

Dosarul de ultraj s-a aflat pe rolul secţiei penale a Judecătoriei Câmpina timp de trei ani.

În vara acestui an, judecătorii din Câmpina s-au pronunţat în cauză şi au decis ca Pietraru să primească o pedeapsă de un an şi sase luni cu executare.

În urma apelului declarat de Pietraru, Curtea de Apel Ploieşti a menţinut pedeapsa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here