Iohannis, despre moțiunea simplă împotriva lui Cîțu: „O golăneală PSD”

  Klaus Iohannis
  Foto: Inquam Photos/George Călin

  Preşedintele Klaus Iohannis a spus, marţi, întrebat dacă ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, ar trebui demis după adoptarea moţiunii simple împotriva sa, că moţiunea nu a fost altceva decât „o golăneală a PSD”, despre care a afirmat că a fost „o golăneală intenţionată”, transmite News.ro.

  „Aşa-numitta moţiune simplă din Senat este o golăneală a PSD”, a spus, marţi, şeful statului, întrebat dacă ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, ar trebui demis.

  Iohannis a precizat că moţiunea nu a îndeplinit elementele constitutive necesare, iar preşedintele Senatului ar fi trebuit să oprească „acest demers inoportun”.

  Iohannis a făcut referire şi la jignirile pe care Eugen Teodorovici i le-a adresat lui Florin Cîţu, context în care a afirmat că „a fost o golăneală intenţionată”.

  Iohannis a mai spus că a fost „o ieşire incorectă, inadmisibilă pe care a avut-o PSD în Senat”.

  „Pentru PSD, în continuare, tot ce nu este PSD şi nu-i serveşte nu este bun şi trebuie jignit şi arătat cu degentul. O atitudine de partid nereformat şi arată dispreţ pentru instituţii şi români”, a mai spus Iohannis, care a precizat că „PSD în continuare în instituţii importante are puterea”.

  Şeful statului a spus că speră ca românii să sancţioneze, la vot, astfel de atitudini.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here