Iohannis: Felicitări cetăţenilor pentru spiritul civic şi opţiunea clară pentru reforme, stat de drept şi integrare europeană. România va fi alături de Republica Moldova

Sursa: Presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj după alegerile din Republica Moldova în care a subliniat ”spiritul civic şi opţiunea clară pentru reforme, stat de drept şi integrare europeană” a cetăţenilor. ”România va fi alături de Republica Moldova”, a transmis preşedintele, potrivit News.ro.

”Felicitări cetăţenilor Republicii Moldova pentru spiritul civic şi opţiunea clară pentru reforme, stat de drept şi integrare europeană! Felicitări Maia Sandu pentru curaj, perseverenţă şi viziune”, a scris, luni, pe Twitter, preşedintele Klaus Iohannis.

Acesta a reiterat sprijinul României pentru Republica Moldova.

”România va fi alături de Republica Moldova în susţinerea reformelor şi parcursului european”, a mai scris preşedintele.

Partidul Acţiune şi Solidaritate (PAS) a obţinut 52,50 % din voturi la alegerile parlamentare aniticipate din Republica Moldova. Blocul electoral al Comuniştilor şi Socialiştilor (BECS) a obţinut 27,38%, iar Partidul Şor 5,78%, acestea fiind şi formaţiunile care vor intra în Parlament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here