Ion Stefan, ministrul Lucrarilor Publice, participa la sedinta de guvern, la Palatul Victoria din Bucuresti, luni 30 decembrie 2019. Inquam Photos / George Calin

După audierea de marți, din comisiile de specialitate, ministrul propus al dezvoltării, Ion Ștefan, a declarat că toate neregulile pe care le-a găsit în minister au fost transmise organelor de anchetă. În timpul audierii, Florin Roman (PNL) le-a adus critici reprezentaților PSD, iar la un moment dat au început să se certe.

Audierea lui Ion Ștefan în comisiile pentru administrație publica a fost marcata de dispute si critici. Astfel, liderul deputaților PNL, Florin Roman, l-a criticat pe fostul ministru al Dezvoltării Daniel Suciu, spunând că în timpul guvernării PSD un bec a ajuns să coste chiar și 2.000 de euro, scrie news.ro.

Am sesizat instituțiile statului absolut toate neregulile găsite în minister. La DNA, Poliție, Parchetul General. Neregulile le-am prezentat, dar nu pot să nominalizez. Obiectivul meu este să pun capacul la borcanul cu miere. Important este oprim risipa. De prea mult timp toate aceste contracte pe care le finanțăm au fost sifonate”, a declarat ministrul interimar al dezvoltării.

Întrebat despre votul din plen de săptămâna viitoare care ar putea fi primul pas spre anticipate, dar și despre un blat cu PSD ministrul Ștefan a declarat că PNL nu are nevoie de PSD pentru declanșarea anticipatelor.

PNL nu face blat cu PSD. PNL nu are nevoie de PSD, nici România nu mai are nevoie de PSD. Au făcut mult prea rău României. În 62 ne-au împușcat, în 90 la Revoluție ne-au împușcat, iar acum sunt nemulțumiți că le-am pus capacul la borcanul cu miere.  PSD-ul de astăzi sunt urmașii acelori oameni.”, a mai declarat Ion Ștefan.

Ministrul propus pentru Dezvoltare a primit marți un aviz negativ în comisiile de specialitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here