Ionannis, mesaj pentru partenerii externi: Vă garantez că vom găsi cele mai potrivite soluţii pentru actuala criză politică

Inquam Photos / Octav Ganea

România continuă să fie o ţară stabilă, care nu deraiază de la valorile şi angajamentele asumate, a afirmat preşedintele Klaus Iohannis în discursul rosit la Reuniunea Anuală a Diplomaţiei Române, garantând că vor fi găsite cele mai potrivite soluţii pentru actuala criză politică, transmite News.ro.

El a cerut ambasadorilor români să transmită în statele în care reprezintă ţara că în România, se respectă valorile democratice, Constituţia ţării şi, chiar dacă avem acum o criză guvernamentală, nu ne abatem de la parcursul nostru european şi euroatlantic şi vom găsi o soluţie bună şi pentru această criză.

”Înainte de a încheia, vreau să fac câteva referiri şi la situaţia politică internă. În România, se respectă valorile democratice, Constituţia ţării şi, chiar dacă avem acum o criză guvernamentală, nu ne abatem de la parcursul nostru european şi euroatlantic. Vom găsi o soluţie bună şi pentru această criză. Acesta este mesajul pe care vă rog ca fiecare dintre dumneavoastră să-l transmiteţi în statele în care reprezentaţi ţara noastră”, a afirmat preşedintele.

El a subliniatcă România continuă să fie o ţară stabilă, care nu deraiază de la valorile şi angajamentele asumate.

”Vă garantez că vom găsi cele mai potrivite soluţii pentru actuala criză politică şi guvernarea pentru România şi pentru români va continua”, a dat asigurări preşedintele Iohannis ăn discursul său.

Discursul integral poate fi consultat AICI.

Război de tranșee în Parlament. Cum împing Orban și Dragu votarea moțiunii de cenzură

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here