Ironii de la PSD după ce Iohannis a promovat cititul

Partidul Social Democrat a răspuns, joi, provocării lansate de preşedintele Klaus Iohannis privind cititul: ”Îl nominalizăm să citească legea fundamentală, Constituţia României”.

Social-democraţii au distribuit şi clipul video postat de Klaus Iohannis pe Facebook în care citeşte dintr-o carte a lui Andrei Mihăilescu.

”Îl nominalizăm pe Klaus Iohannis să citească legea fundamentală, Constituţia României”, a transmis, joi, PSD, pe pagina oficială de Facebook.

Social-democraţii au folosit chiar şi hastag-ul recomandat de preşedintele Klaus Iohannis când a lansat provocarea: #timpulsăcitim.

”P.S.: Şi dacă nu poate citi decât o pagină, o recomandăm pe cea cu atribuţiile Preşedintelui”, au mai transmis social-democraţii.

Preşedintele Klaus Iohannis propune românilor o provocare, să citească măcar o pagină şi să nominalizeze un prieten care să facă acelaşi lucru. Şeful statului atrage atenţia că România se află pe ultimul loc în Europa în privinţa cititului.

Într-o postare pe Facebook, în care apare într-o bibliotecă şi cu o carte alături, preşedintele Klaus Iohannis spune că ”lumea aparţine celor care citesc”.

Klaus Iohannis a transmis o provocare românilor, să continue această călătorie.

”Vă provoc să continuaţi voi această călătorie, să alegeţi o carte pe care o îndrăgiţi, să citiţi o pagină şi să nominalizaţi un prieten, un coleg sau chiar întreaga familie să facă la fel. Hai să ducem România printre marile culturi ale Europei, cele care citesc. Se spune că o mare călătorie începe cu un singur pas. Să începem călătoria noastră cu o pagină, să citim împreună, pagină cu pagină, om cu om”, a transmis şeful statului.

Klaus Iohannis a citit o pagină dintr-o carte a lui Andrei Mihăilescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here