Jandarmii au publicat fotografia persoanei suspectate că l-ar fi lovit pe Gelu Voican Voiculescu

Jandarmeria a transmis, sâmbătă, precizări cu privire la incidentul în urma căruia Gelu Voican Voiculescu a fost rănit, afirmând că acţiunea de lovire a fost constatată după ce persoana agresată a fost izolată şi a început să sângereze. Între timp, bărbatul care l-a lovit a părăsit piaţa, iar jandarmii au făcut publică imaginea acestuia, transmite News.ro.

„Acţiunea de lovire a fost constatată după ce persoana agresată a fost izolată şi a început să sângereze, timp în care, cel care a lovit părăsise deja zona. În urma vizionării filmărilor efectuate la faţa locului, au fost stabilite semnalmentele persoanei care a agresat cu un baston ortopedic, aceasta fiind o persoană în vârstă, de aproximativ 65 de ani, nefiind cunoscută cu antecedente la adunările publice”, a transmis, sâmbătă, Jandarmeria.

Sursa citată a precizat că semnalmentele au fost transmise forţelor de ordine, în vederea identificării.

De asemenea, filmările efectuate la faţa locului au fost puse la dispoziţia organelor de cercetare.

Jandarmii au transmis, de asemenea, fotografia persoanei suspectate că l-ar fi lovit pe Gelu Voican Voiculescu.

Gelu Voican-Voiculescu, fost vicepremier în Guvernul provizoriu Petre Roman, a fost huiduit şi lovit, sâmbătă, la manifestările dedicate Revoluţiei desfăşurate în Piaţa Universităţii din Bucureşti,

4 COMENTARII

  1. Câtă nesimţire poate exista în indivizi de genul nulităţii Gelu Voican Voiculescu, inculpat în „Dosarul Revoluţiei” şi vinovat de mârşăvii dovedite împotriva revoluţionarilor după ce a dat lovitura de stat împreună cu criminalul bolşevic nesimţit Iliescu Ilici-Cioabă Ion şi nesimţitul Petre Roman. Faptul că a fost atenţionat cu o cârje de către un revoluţionar spune totul despre faptele lui nesăbuite făptuite împreună cu ceilalţi doi neruşinaţi. Să sperăm că Justiţia va face dreptate şi îi va încarcera după cum merită.

  2. Pe cei care au provocat incidentele la mitingul diasporei din 10 august nu i-au ”gasit” in schimb pe acest batran care si-a varsat frustrarea pe sistemul mafiot condus de ”justitia independenta”l-au descoperit imediat si i-au publicat poza.
    Jandarmeria este o mizerie de institutie populata numai cu slugi si oameni fara caracter alaturi de Parchet,DIICOT,SRI,IPJ.
    Toate trebuie desfintate.Gradul de coruptie si incompetenta combinata cu slugarnicia crasa din aceste institutii a adus aceasta tara in situatia in care se regaseste dupa 30 de ani de”democratie”originala,adica ultima tara din Europa la dezvoltare si prima la coruptie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here