Eugen Teodorovici
Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, explică faptul că premierul Ludovic Orban și miniștrii săi au fost subminați serios de prezența lui Klaus Iohannis la Guvern. Teodorovici consideră că niciun ministru nu mai poate avea autoritate pentru că la instalare a venit ”de mânuță” cu Iohannis și Orban.

”A doua zi de guvernare PNL… minciunile continuă (detalii după #AMR12ziledemiere)

Nu reușesc să depășească nivelul clasei întâi, când vin de mânuțe cu mama și tata, pentru a le da curajul să pășească în clasa frumos amenajată.

Doar că, dacă în prima zi de școală atitudinea e justificată de vârstă fragedă a protagoniștilor principali, situația e mult mai tristă și gravă având în vedere că vorbim despre guvernul unui stat european și democratic.

Să fie lipsa de autoritate sau incapacitatea de a-și asuma responsabilitatea unei guvernări și a deciziilor ce le presupune?

Premierul nu are autoritate nici cât un cub de gheață sub soare, dacă este nevoie de prezența președintelui la fiecare ședință de guvern.

Miniștrii nu au, la rândul lor, autoritate nici cât negru sub unghie, dacă trebuie să vină cu premierul-fără-autoritate ca să fie instalați în scaune.

Cum să ai așteptări de la cineva care nu are nici măcar minima decență de a se prezenta la noul loc de muncă, asumându-și, din primul moment, funcția pe care și-a dorit-o sau în care a fost numit?

Cum să „salveze” ei România, dacă ei nu se pot nici măcar instala în ministere fără ajutor?

#AMR12ziledemiere”, și-a încheiat Teodorovici postarea.

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here