Jeremy Clarkson a atacat-o pe Greta Thunberg în timpul unei emisiuni la o televiziune din Australia, concluzia sa fiind că activista de mediu, în vârstă de 16 ani, ar trebui „să tacă din gură și să meargă la școală„, informează Evening Standard.

Fostul prezentator Top Gear a descris-o pe Greta Thunberg ca fiind „nebună și periculoasă” în timpul unei emisiuni la postul australian 7News.

Vedeta TV britanică se afla într-un turneu de promovare al noului său proiect din seria „The Grand Tour”, realizat alături de James May și Richard Hammond, când a făcut declarațiile. În timpul interviului, Clarkson a atacat-o pe Greta Thunberg.

Este nebună și periculoasă și nu lasă copiii să doarmă noaptea cu idioțenia ei„, a spus Jeremy Clarkson. „Cred că ar trebui să se întoarcă la școală și să tacă din gură„.

Luna trecută, Clarkson a recunoscut că nu a înțeles schimbările climatice până la filmările din Asia, când a avut o revelație care l-a făcut să accepte încălzirea globală este o problemă.

El a spus că a considerat starea peisajului „într-adevăr alarmantă”, dar a refuzat să „învinuiască omenirea pentru problemă”.

Jeremy recunoaște că schimbările climatice sunt o problemă, dar consideră că abordarea Gretei în această problemă este greșită.

Este o idiotă. Spunând că vom muri cu toții, nu vom rezolva nimic, draga mea ”, a mai spus Clarkson. ”Du-te la școală, învață, și apoi fă ceva!”, i-a recomandat celebrul realizator de televiziune.

În același interviu, co-prezentatorul său, Richard Hammond, a fost de acord cu el, scrie și express.co.uk.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here