John Malkovich, aflat la filmări în Veneţia, nu a mai avut acces în celebrul hotel Danieli din cauza certificatul sanitar

Actorul american John Malkovich, 68 de ani, care avea rezervare două nopţi la celebrul hotel Danieli din Cetatea Dogilor, a fost nevoit să renunţe la apartamentul de lux după ce i-a expirat certificatul sanitar, scrie AFP, citată de News.ro.

Malkovich se află la Veneţia pentru două zile de filmări. Pentru că certificatul său sanitar a expirat, i-a fost refuzat accesul în palatul veneţian, au scris miercuri mass-media italiene.

Potrivit cotidianului Il Gazzettino, starul din „Legături primejdioase”, care se afla la filmările pentru serialul american „Ripley”, a trebuit să renunţe la apartamentul de lux rezervat la hotel Danieli, la doi paşi de Piaţa San Marco.

Contactat de AFP, hotelul a refuzat să comenteze, invocând dreptul la viaţa privată.

Agenţai italiană Ansa a confirmat informaţia citând surse din cadrul producţiei „Ripley”.

Confruntată cu o creştere importantă a contaminărilor din cauza variantei Omicron, Italia se află printre ţările cu cele mai riguroase măsuri sanitare.

Din 10 ianuarie, doar persoanele cu schema vaccinală completă sau vindecate de Covid-19 pot profita de transportul în comun, hoteluri, terase, târguri şi săli de sport.

Din 1 februarie, toţi italienii cu vârsta de peste 50 de ani vor fi obligaţi să se vaccineze, amenda în caz contrar fiind de 100 de euro. Şi din 15 februarie, magazinele neesenţiale nu vor mai fi accesibile nevaccinaţilor decât după ce fac dovada unui test.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here