Sursa foto: Facebook

Aflat la o întâlnire electorală, la Pitești, Klaus Iohannis a acuzat PSD că se joacă cu nervii pensionarilor când acuză PNL de intenţia de a tăia pensiile. Președintele Iohannis a afirmat că doar un guvern PNL va putea garanta un venit decent pentru pensionari. De asemenea, președintele a atacat virulent PSD despre care a afirmat că ”simt că vine cea mai mare înfrângere de după Revoluție și se agață cu disperare de fiecare zi, cât mai rămân la putere. Rușine, PSD! O s-o încasați!”, a avertizat șeful statului.

Nu pot să nu remarc că PSD a ajuns la cel mai jos nivel. Au început, din disperarea de a pierde puterea, să își bată joc de o categorie de români care merită respectul nostru, al tuturor. Îi bagă în disperare pe pensionari, venind cu o minciună gogonată pesedistă cum că guvernul lui Iohannis ar tăia pensiile. Vă dați seama ce jalnici sunt să se joace cu nervii și soarta pensionarilor, când de fapt ei nu au fost în stare să construiscă nimic durabil, nimic sustenabil. Este nevoie de un guvern PNL ca să ajungem să garantăm pensionarilor un venit decent în România”, a declarat Iohannis.

Președintele Iohannis s-a dezlănțuit la adresa PSD și a celor din partid. Președintele României a reluat, în fața argeșenilor din PNL, o parte din discursurile anterioare, dar a introdus și câteva atacuri noi.

Iohannis promite cea mai mare înfrângere din istorie pentru PSD și a vorbit, din nou, despre războiul cu social-democrații.

Se simte și la ei (că vin alegerile – n.r.). O văd venind. Ei, pesediștii, văd venind cea mai mare înfrângere de după Revoluție. Le e frică și se agață cu disperare de fiecare zi, cât mai rămân la putere. O disperare urâtă! Acești pesediști se agață de putere, doar-doar încă o zi în care mai pot da ceva din banii românilor baronilor roșii, doar-doar mai prind o zi o zi în care să mai angajeze niște neamuri, niște rude, niște incompetenți să mai strice ce a mai rămas din marile sisteme publice din România. Rușine, PSD! O s-o încasați!

PSD a reușit, aproape, să politizeze justiția. Sunt de aproape 30 de ani la putere. Acest PSD a construit o guvernare dezastruoasă, eșuată, e timpul să plece. E timpul să plece pentru mai multă vreme, pentru că doar așa noi, eu și cu voi, cu PNL, vom putea să reconstruim România.

Eu nu vreau ca PSD să plece oricum, ci în cel mai democratic vot. Eu vreau ca PSD să plece după alegeri.

Am vorbit despre războiul pe care trebuie să îl ducem împotriva acestui PSD care a eșuat în economie, justiție, sănătate, învățământ. Această luptă am început-o bine. La europarlamentare, românii au dovedit-o, prin vot, că România este o țară europeană. La referendum au dovedit că își doresc o justiție dreaptă și continuarea luptei anticorupție. Moțiunea de cenzură a fost expresia concretă a românilor de a scăpa de această guvernare ratată și eșuată.”, a mai declarat Klaus Iohannis.

Sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here