Laur Fratostiteanu, unul dintre cei mai cunoscuți chitariști din România, a murit din cauza COVID. Era împotriva vaccinării

Foto: Facebook / Lucian Burlea

Medicul stomatolog ieșean Laur Fratostiteanu, care era si chitaristul trupei ieșene „Titan” și unul dintre cei mai cunoscuți bassiști din România, a murit din cauza infectării cu noul coronavirus.

Anunțul a fost făcut de un apropiat al său, medicul Lucian Burlea, pe Facebook. Acesta a recunoscut că prietenul său, răpus de Covid-19, era „un mare antivaccinist”. Laur era medic stomatolog.

„Mi-a murit un prieten vechi și foarte drag. Laur Fratostiteanu, medic stomatolog și unul dintre cei mai mari bass-iști din România, înainte de ’89, chiar și după, un mare jazzman și unul dintre cei mai frumoși oameni, atât fizic, cât și caracterial, pe care i-am cunoscut în întreaga mea existență. Era frumos ca un actor și era bun, ca o rudă directă de-a lui Dumnezeu. Avea o lumină în privire și o căldură în zâmbet, cu totul și cu totul speciale. Cred că era mai mare decât mine, cu circa 3-4 ani. A fost bass-istul trupei Titan, din Iași, o trupă la vremea respectivă, avangardistă, cu intrumentiști foarte buni și care au avut un impact real puternic, pentru noi, cei care atunci iubeam muzica rock. Din nefericire, și-mi pare rău că spun asta, aici, a fost un mare antivaccinist. Covid l-a lovit năprasnic”, a scris Lucian Burlea, pe Facebook.

Mesaj din spital al unui anti-vaccinist, fan Șoșoacă, bolnav de Covid

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here