Liviu Pop își face bagajul după ce a fost eliminat de pe lista PSD pentru parlamentare. „Să candidez din partea altui partid?”

Senatorul Liviu Marian Pop anunță că a fost eliminat de conducerea PSD de pe listă și își întreabă simpatizanții dacă este cazul să își caute un alt partid.

„Dragi prieteni de pe Facebook, deși am fost votat pentru prima poziție la Senat de CEX PSD Maramureș, am fost înlăturat de pe listă.

Ce decizie credeți că ar trebui să iau:

1. Să rămân în PSD?
2. Să îmi dau demisia din PSD?
3. Să candidez din partea altui partid?

4. Altceva?”, întreabă Liviu Pop într-o postare pe rețeaua de socializare.

PSD a finalizat miercuri seară toate listele pentru Parlament, atât la Camera Deputaților, cât și la Senat, a anunțat președintele partidului, Marcel Ciolacu.

„Am finalizat toate listele pentru Parlamentul României, atât la Camera, cât și la Senat, în această seară. A durat mai mult deoarece au fost anumite modificări în urma deciziei luate de către mine și colegii mei la prânz ca niciun candidat al PSD să nu fie trimis în judecată pentru o speță penală. Toți colegii au înțeles această necesitate și au fost patru sau cinci modificări din țară. În acest moment, PSD este pregătit pentru lupta hotărâtă de către Guvern pentru 6 decembrie”, a spus Ciolacu într-o conferință de presă la sediul central al PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here