Mădălina Dobrovolschi, înlocuită de fiica patronului Realitatea Plus

Sursa: Facebook

„Legile Puterii” nu va mai fi realizată de Mădălina Dobrovolschi Pușcalău, ci de Alexandra Păcuraru, fiica patronului Realitatea Plus, Maricel Păcuraru.

„A fost ultima emisiune la Realitatea Plus. Vă mulțumesc mult pentru ca ați fost alături de mine. Am simțit în fiecare zi susținerea voastră! Postul a decis o schimbare de politică editorială. Le mulțumesc și colegilor! O mențiune de final, dar foarte importantă- în comunicatul postului s-a strecurat o eroare – NU MĂ ALĂTUR ECHIPEI DE GUVERNARE. Când voi avea anunțuri despre următorii pași vă asigur că le voi face eu, ca de obicei, aici!
Vă îmbrățișez pe toți!”, a anunțat Mădălina Dobrovolschi Pușcalău, pe Facebook.

Emisiunea acesteia, „Legile Puterii”, va fi moderată de Alexandra Păcuraru, fata patronului postului, începând de luni.

Comunicatul remis de Realitatea Plus:

  • „Schimbări în grila Realitatea PLUS. Emisiunea ,,Legile Puterii” va fi moderată începând de luni, 5 octombrie, de realizatoarea TV Alexandra Păcuraru. Aceasta va fi față în față cu cei mai puternici oameni în stat, cu liderii momentului şi cu cei mai buni analiști. 
  • Într-o societate zguduită de pandemie şi de jocuri politice care ne influenţează viaţa în permanenţă, cu decizii luate peste noapte, avem nevoie de răspunsuri în fiecare zi și de cineva care să știe să pună întrebările potrivite. Vrem să aflăm adevărul de la oameni implicați și analizele pertinente ale profesioniștilor.
  • De luni până vineri, de la ora 21.00, timp de două ore, veți vedea cele mai avizate păreri, cele mai precise previziuni și analize despre evenimentele zilei, despre subiectele care ne interesează.
  • Fostei realizatoare a emisiunii ,,Legile puterii”, Mădălina Dobrovolschi, îi urăm mult succes şi suntem convinşi că va avea parte de el în continuare datorită profesionalismului de care dă dovadă în fiecare zi.
  • Echipa Realitatea PLUS”

Context

În noiembrie 2014, Maricel Păcuraru a fost condamnat la patru ani de închisoare în dosarul Poșta Româna, cu prejudiciu de peste patru milioane de euro, în care a fost acuzat de complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice. La penitenciarul Poarta Albă, a fost coleg de celulă cu Miron Mitrea. Acesta din urmă este invitat permanent, pe post d econsultant politic, în emisiunea Culisele Puterii, co-moderată de Alxandra Păcuraru.

În luna mai, Mădlina Dobrovlschi Pușcalău a intrat și în colimatorul purtătorului de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu (între timp plecat din funcție, pe fondul unui scandal).

Enervat că a fost scos afară din emisiune de Mădălina Dobrovolschi, social-democratul a sugerat că realizatoarea ar trebui să fie dată afară de la Realitatea Plus pentru că nu ar avea rating. „Ratingul este cântarul performantelor unui canal TV comercial. Oare managerii postului sunt mulțumiți?”, scria, insinuant, Romașcanu.

2 COMENTARII

  1. Cea mai buna moderatoare, impreuna cu Oreste. Coerentă, antipesedistă, tonică, cu umor, prestanță. RealitateaTv+ se transformă în Antena 3, apar deja ca regulă la ea dinozaurii sulfuroși Sorin Rosca Stănescu, Miron Mitrea etc, plus aghiotanta lui Dragnea, Anca Alexandrescu. Punem pariu ca Oreste urmeaza sa fie indepartat?

  2. Chiar ma miram ca i se permite sa dea cu psd de toți pereți. Începusem sa ma uit de curând la realitatea, doar la emisiunea ei. Acum fata asta care se uita ca vițelul în cameră!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here