Mandatul de primar al Olguței, în continuare pe linie moartă. „Craiovenii nu o vor primar”

Inquam Photos / George Calin

Tribunalul Dolj a dat, luni, un nou termen în dosarul privind contestarea mandatului de primar al Craiovei al Olguței Vasilescu, contestație formulată de craioveanul Petru Becheru, anunță Agerpres.

Următorul termen în dosar a fost stabilit pentru marți, 3 noiembrie, după ce Petru Becheru l-a recuzat pe unul dintre judecători, pe motiv că i-ar fi respins verbal cererea scrisă de studiere a dosarului.

Validarea mandatului de primar al Craiovei al Liei Olguța Vasilescu a fost contestată în instanța de craioveanul Petru Becheru, pe motiv că „majoritatea absolută a craiovenilor nu o vor primar, în condițiile în care peste 65% din voturile valabil exprimate au fost în favoarea altor candidați”.

Şapte din cei 37 de consilieri judeţeni şi şase din cei 27 de consilieri locali în Consiliul Local Craiova, aleşi în urma scrutinului din 27 septembrie, nu au fost validaţi de instanţe, după ce majoritatea au renunţat în primă fază la mandate, din diverse motive, iar unul a fost exclus din partid, respectiv Cristian Mihail Negulescu, candidatul PMP la funcţia de preşedinte al CJ Dolj.

Tribunalul Dolj a dispus validarea mandatelor pentru funcţia de consilier judeţean a următorilor candidaţi declaraţi aleşi în urma alegerilor locale din data de 27 septembrie 2020, organizate în Circumscripţia Electorală Judeţeană nr. 17 Dolj: din partea PSD: Niculina Eugenia Stănescu, Oana Bică, Cosmin Durle, Mihail Neaţu-Breciugă, Stelian Bărăgan, Marius Pantilimon, Ionuţ Rădoi, Carmen Velişcu, Gheorghe Bică, Gheorghe Nedelescu, Adinel Ilinca, Ninel Cercel, Marian Viorel Marin, Teodor Nicola; din partea PNL: Alexandru Gîdăr, Mihaela Roxana Jianu, Alexandru Triţă, Veta Păsculescu, Marian Irinei, Cosmin Petruţ Călin, Daniel Drîgnei, Alexandru Florian Gâtejescu, Mihai Soare, Dorel Luică, Ştefan Trandafir; din partea PRO România: Marian Nisipeanu şi Octavian Stanciu; din partea PMP: Anişoara Stănculescu; din partea PER: Antonie Solomon, scrie agerpres.ro.

3 COMENTARII

 1. Becheru are dreptate! Dar ce te faci cu curvasaria care-i uneste pe toti nemernicii indiferent de partid si care a facut posibila perpetuarea imbecilitatii si a talhariei evidente numita alegerea intr-un singur tur ?! Pana una-alta, eu cred ca acesti mascarici de doi bani se cam joaca cu nervii oamenilor si sa fereasca Sfantul sa iasa lumea cu ciomege de-adevaratelea!!!

  • Ticaloasa si parvenita,trebuia sa fie la pripon la Rahova sau Targsor si nu in capul obstei Craiovene.Mi-ar fi placut,daca domnul Becheru ar fi avut mai multi aliati in demersul sau,pentru a-i ingradi acestei tupeiste maidaneze orice posibilitate de a-si atinge scopul meschin de a sburda fara nicio ingradire prin bania Craiovei.

 2. Sa fim seriosi si sa ramanem cu picioarele pe pamant.
  Din pacate, legea Ciumei Rosii nu prevede un numar minim de voturi pt a castiga mandatul.
  Legea e lege, asa foarte proasta cum e, cu alegeri intr-un singur tur. Castiga cel cu procentajul cel mai mare, chiar daca e doar 15%.
  Ca Lia-Olguta-Vulguta-Vasilescu-Manda nu merita sa fie nici macar femeie de serviciu la Primaria Craiova, e alta poveste.
  Dar craiovenii au ales!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here