Marcel Ciolacu anunţă că se întâlnește, joi, cu Florin Cîţu / Ce răspunde întrebat dacă va fi propunerea de premier

Foto: INQUAM/George Călin

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunţă că a stabilit cu Florin Cîţu să se întâlnească în cursul zilei de joi şi nu exclude posibilitatea de a fi propunerea de premier a social-democraţilor la consultările de la Cotroceni, transmite News.ro.

Florin Cîţu a anunţat că singurul mandat pe care îl va avea PNL la întâlnirea de joi de la Parlament cu liderul PSD Marcel Ciolacu este acela de a îi convinge pe social-democraţi că singura majoritate poate fi creată în jurul PNL, pentru a putea ieşi din această criză politică.

”Am avut o discuţie cu domnul Florin Cîţu, telefonic să stabilim mâine la prânz. O să stabilim unde are loc întâlnirea, credem că va fi la Parlament. Nu m-am văzut cu Florin Cîţu. Ca să fiie foarte clar”, a declarat, miercuri seară, Marcel Ciolacu.

Acesta a precizat că discuţia va fi axată pe programul de guvernare.

”Ne vedem mâine şi discutăm Programul de guvernare şi cum vedem noi lucrurile”, a mai afirmat Ciolacu.

Întrebat dacă PSD ar putea renunţat la propunerea proprie de premier la consultările de la Cotroceni, el a răspuns: ”Este o discuţie şi un mandat pe care o să-l primesc eu de la PSD”

De asemenea, întrebat dacă el va fi propunerea de premier a social-democraţilor, Ciolacu a precizat: ”Nu s-a discutat încă. Lăsaţi-mă totuşi să vorbesc cu colegii”.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a anunţat, miercuri, la sediul partidului, că PSD va merge la Palatul Cotroceni cu o propunere de prim-ministru.

Florin Cîţu a declarat, miercuri, după negocierile cu reprezentanţii USR, că de principiu au fost discuţii ca un acord al coaliţiei să fie mai în detaliu, iar PNL să dea premierul, dar că au fost vehiculate nume de persoane.

COP26 | Parisul, acuzat de limbaj dublu: Face jocul „fosil” al unor țări ca Ungaria și Polonia, pentru „înverzirea” centralelor nucleare franceze

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here