Membră a parlamentului spaniol, atac la adresa românilor fără forme legale din Granada: Trebuie alungați în șuturi

Macarena Olona, deputată pentru Granada și secretar general al Grupului parlamentar Vox din Congresul Deputaților, a lansat un atac asupra românilor care stau fără forme legale într-un cartier din Granada. „Trebuie alungați cu șuturi în fund în momentul în care ocupă clădirile”, a spus membra parlamentului spaniol, referindu-se la situația înregistrată în cartierul La Chana din Granada, unde există și români fără forme legale, scrie ziare.com.

Olona spune că guvernanții „au o politică ce se îndepărtează tot mai mult de nevoile spaniolilor”. „Acești politicieni nu au zone romanești în cartierele lor, oameni care locuiesc ilegal în case și care generează probleme serioase de conviețuire, așa cum se întâmplă în Chana”, a spus Macarena Olona, potrivit La Vox de la Galicia.

„Printre prioritățile noastre se numără zone din Granada, cum ar fi La Chana, pentru că dacă facem o plimbare prin Plaza de la Unidad vedem un cartier complet abandonat: este un loc în care copiii ar trebui să alerge sau persoanele în vârstă ar putea să se odihnească, care după aceea mult efort și atâția ani de plata a impozitelor, astăzi nu au bănci decente unde să poată sta”, a spus Olona.

Olona spune că rezidenții spanioli au părăsit cartierul nemodernizat, pentru că imobilele nu aveau nici măcar lifturi, acestea fiind „ocupate progresiv în majoritate de populația românească”.

Olona, care a vizitat zona, a spus că au apărut „depozite ilegale de fier vechi care implică probleme de insalubritate și securitate”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here