Acasă Actualitate Mihai Călin: Teatrele din Polonia sunt alături de Ucraina. TNB dă comedioare...

Mihai Călin: Teatrele din Polonia sunt alături de Ucraina. TNB dă comedioare și Dan Puric

Actorul Mihai Călin este nemulţumit că, în timp ce teatrele din Polonia sunt alături de Ucraina, la Teatrul Naţional Bucureşti sunt programate duminică, de Ziua Mondială a Teatrului, „comedioare la toată lumea”, iar dimineaţă, „altă divină comedie-conferinţă cu apostolul teatrului românesc”, referindu-se la spectacolul-conferinţă susţinut de Dan Puric, transmite News.ro.

„Teatrele din Polonia sunt alături de Ucraina. La TNB, mâine (n.r. – duminică), de Ziua mondială a Teatrului, se joaca Dineu cu proşti şi Micul Infern. Comedioare la toată lumea. Şi dimineaţă, altă divină comedie-conferinţă cu apostolul teatrului românesc (n.r. – Spectacolul – conferinţă despre teatru şi viaţă, al lui Dan Puric)”, a scris Mihai Călin sâmbătă seară, pe Facebook.

Mihai Călin şi-a exprimat în repetate rânduri nemulţumirea faţă de faptul că actuala conducere a TNB nu a iniţiat acţiunii de susţinere faţă de Ucraina, recent, el relatând că i s-a transmis explicit, înainte de a intra în scenă,interdicţia de a se manifesta în vreun fel în legătură cu războiul din Ucraina.

viewscnt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here