Mihaiu: În ciuda sancțiunilor din martie, Bamboo a repornit activitatea. Au fost dublate amenzile

Sursa foto: Radu Mihaiu Facebook

Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu a anunţat că cei de la clubul Bamboo au repornit activitatea fără niciun drept, în ciuda sancţiunilor primite în luna martie. Edilul a adăugat că au fost dublate amenzile şi confiscate veniturile ilicite obţinute de către operatorul economic, transmite News.ro.

„Aparent în lumea «intangibililor» suspendarea activităţii până la rezolvarea problemelor e totuna cu o pauză scurtă, de formă. Greşit. Azi, în ciuda sancţiunilor aplicate în martie, cei de la Bamboo au repornit activitate fără niciun drept. Nu au intrat în legalitate cu amenajarea terasei. Nu şi-au scos autorizaţie de funcţionare. Nimic. Au impresia că regulile nu sunt pentru ei. Cum e şi normal, instituţiile abilitate au venit în control şi iar au găsit nereguli. Au fost dublate amenzile şi au fost confiscate veniturilor ilicite obţinute de operatorul economic în perioada suspendării activităţii comerciale”, a scris Radu Mihaiu sâmbătă pe Facebook. Primarul Sectorului 2 a adăugat că în sector sunt încurajate afacerile, însă numai cele legale. 

„În Sectorul 2 încurajăm afacerile, dar doar pe cele legale. Este uimitor cum pentru o locaţie cu atât de mult potenţial nu se investeşte corect şi nu se fac demersurile pentru intrarea în legalitate. E alegerea lor, dar atâta timp cât nu respectă normele în vigoare, suspendarea activităţii rămâne valabilă şi vor fi sancţionaţi pentru orice fel de abatere”, a completat Mihaiu. 

Pe 28 martie, Radu Mihaiu a afirmat că, în urma controlului făcut la Clubul Bamboo, au fost date amenzi de 33.000 de lei, fiind dispusă suspendarea activităţii şi cercetarea penală pentru evaziune fiscală. „Eu aş zice că e mai ieftin să respectăm legile. Şi mai bine pentru toată lumea”, a susţinut primarul Sectorului 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here