Milionarul care a declanșat scandalul dintre Ilie Năstase și soția sa, Ioana: Am sunat-o de Sfântul Ion, e din cauza mea!

Scandalul în urma căruia Ilie Năstase a fost acuzat, vineri, de soția sa, Ioana, că a atacat-o pare să fi fost declanșat de o criză de gelozie a fostului tenismen. Ioana Năstase a sunat la poliție după incident, dar a decis să nu depună plângere penală împotriva fostului lider ATP.

La mijloc s-ar afla fostul iubit al Ioanei, omul de afaceri Nick Rădoi, în vârstă de 58 de ani, care conduce mai multe companii și are o avere estimată la aproximativ 30 de milioane de euro, potrivit Digisport.ro.

De Sfântul Ion, eu am sunat-o să-i fac o urare. Așa obișnuim să ne salutăm noi, de când ne-am despărțit.

Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă și violență între ei. Ilie are probleme cu trecutul Ioanei. Sunt convins că Năstase a început să vorbească despre trecutul ei”, a declarat Nick Rădoi, după incident, citat de Click.

Milionarul i-a transmis lui Ilie Năstase să se trezească la realitate”.

”N-am să-i mai fac Ioanei nici o urare de acum înainte, pentru că e importantă căsnicia lor. Doresc ca Ilie Năstase să se trezească la realitate. Îmi pare rău că s-a ajuns ajuns la violență. Nu voi mai vorbi cu Ioana. Știu că ea suferă. Va suporta orice și va merge înainte. Va fi o soție devotată”, a adăugat Rădoi.

El a povestit și că Ilie Năstase l-ar fi înjurat de câteva ori, în trecut, tocmai din cauza relației pe care a avut-o cu soția sa. 

”Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal. Eu îl respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum să vorbesc. Nu mă așteptam să se afle, dar nici nu pot să nu răspund. Eu voi încerca să stau tot timpul cu cineva în preajmă în perioada următoare, pentru a nu degenera situația. Sunt atât de speriată, încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Și acum îmi tremură picioarele”, a spus Ioana Năstase, după scandalul de vineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here