Ministrul Finanțelor trimite controale la sediile ANAF din București. Motivul? Somațiile trimise către contribuabili pentru debitele deja achitate

Alexandru Nazare. Foto: Facebook

Ministrul Finanțelor Publice, Alexandru Nazare, spune că a fost sesizat că mulți contribuabili au primit somații pentru debite achitate și că la sediile Administrațiilor Finanțelor Publice nu se respectă distanțarea, astfel că a dispus controale.

„Ca urmare a semnalelor pe care le-am primit cu privire la comunicarea unui număr mare de somații către contribuabili pentru debite deja achitate, precum și la nerespectarea regulilor de distanțare fizică la unele sedii ale Administrațiilor Finanțelor Publice din București, am dispus efectuarea unui control intern pentru verificarea imediată a aspectelor sesizate și luarea măsurilor care se impun”, anunță ministrul Finanțelor Publice, potrivit Mediafax.

La ANAF sectorul 6, zeci de oameni au la coadă timp de câteva ore, în stradă, pentru că funcționa un singur ghișeu.

Oamenii spun că au primit somații prin care au fost înștiințați că trebuie să plătească amenzi sau taxe și impozite. Ei spun însă că au făcut deja aceste plăți online, dar în sistem apare că nu au plătit aceste sume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here