Ministrul Sănătății anunță schimbarea din funcție a șefei Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, după ce l-a criticat pentru modul în care gestionează campania de vaccinare

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu (PLUS), a anunțat luni seară că președintele Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP), Violeta Vijulie (PNL), va fi schimbată din funcție. Anunțul a fost făcut după ce aceasta l-a criticat pe ministrul Sănătății, spunând că ar fi mai bine dacă în locul lui s-ar întoarce Nelu Tătaru.

Întrebat la Antena3 despre afirmația Violetei Vijulie, Vlad Voiculescu a spus doar că aceasta va fi schimbată din funcție.

Cred că dânsa va fi schimbată din funcție. Din câte știu, instituția pe care o conduce nu va mai fi condusă de aceeași persoană”, a spus ministrul Sănătății.

Vijulie l-a atacat, zilele trecute, pe Vlad Voiculescu după ce acesta a avut un schimb de replici tăios cu Emil Boc.

Dacă doar ați citit despre disputa dintre Emil Boc și Vlad Voiculescu sigur ați înțeles foarte puțin pentru că doar 7% din comunicare este verbală și a fost transcris. Restul de 93% din actul de comunicare e format din 38% paraverbal (tonul vocii, intesitate, ritm, râs, plâns) și 55% comunicare nonverbala (postură, mișcare, mimică, gestică) și poate schimba radical cei 7% de verbal.

Când am citit, părea un schimb de replici destul de echilibrat, totuși, primarul Boc se evidenția prin claritate și argumentație.

Când am ascultat înregistrarea, m-am îngrozit, pur și simplu, cum ministrul Sănătății ia în derâdere procesul de vaccinare, dar și faptul că a aruncat în OUG prevederea că banii pentru centre trebuie să fie asigurați de primari, fără ca asta să fie legal și fără să existe posibilitatea că toți primarii să poate face asta, chiar cu riscuri mari.

NU a fost niciun ‘atac dur’!

Au fost argumente raționale și profesioniste împotriva unui discurs superficial și ironic cu privire la pandemia care ne omoară rudele și prietenii!

În timp ce Emil Boc vorbește profesionist și aplicat, Vlad Voiculescu îl ia în ras și îl întreabă de ce nu-l sună pe prim-ministru.

Dr. Nelu Tataru ar trebui să revină la minister”, a scris Vijulie pe Facebook.

2 COMENTARII

 1. Nu va suparati, titlul articolului este, cel putin tendentios, asta in conditiile in care mie imi este foatre clar, simpatia exclusiva a Universului pentru PNL:
  1. Hotararea de schimbare din „fonctie” a cumnatei lui Stelian Tanase era deja luata, in momentul iesirii furioase a susnumitei.
  2. In titlu nu faceti referie si la cererea ritoasa a „doamnei” de reinscaunare a marelui spagar Nelu Tataru.
  3. Doamna se considera „demnitar” pe viata, iar dvs. nu aveti nimic de comentat pe tema meritelor ei (in afa amantlcului cu Vosganian si a rudeniei prin alianta cu S. Tanase) in diverse „demnitarii”.
  4. Atacul gratuit la adresa lui Vlad Voiculescu, nu prea tine la cititorii avizati ai Universului, irita doar si lasa loc de …o nevoie de o felie de lamaie sau o lingura de otet de mere…Pacat, parca domnul Turturica demarase proiectul „Universul”…inca o mare dezamagire (din punct de vedere uman) pentru mine.

  • Vrei sa aduci si argumente cand spui cu atata ura ca fostul ministru ,un om cu studii medicale,chirurg ,este spagar?Sau ai aflat de la latrine,ca doar acolo sunt tocati liberalii ?Si in latrine includ si site-urile finantate de pluseristi,cum este g4 !Niste incompetenti mai mari ca pluseristii nu gasesti decat la pesedeu,cu care au preferat sa guverneze in 2016 ,dar si in 2019,numai sa nu se ajunga la anticipate!! Nu-ti place ce se scrie despre idiotii din plusereu pe aici?Muta-te pe g4media,ca sa te simti in largul tau…nu e obligatoriu ca toata presa sa aduca laude desantate la adresa unui incompetent ,care a fugit de la primarie ca sa fie uns ministru si care nu are nici studii in domeniu,doar spate de tatuc securist!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here